Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 07:53

Δελτίο Τύπου ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιλίου-Πετρούπολης-Αγίων Αναργύρων/Καματερού

Την Πέμπτη 26/05/2016 η τοπική επιτροπή Πετρούπολης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησε συγκέντρωση στην στρογγυλή πλατεία Πετρούπολης και πορεία διαμαρτυρίας προς το Α.Τ. της περιοχής.

Η συγκέντρωση κα πορεία διοργανώθηκαν για μια πρώτη (όχι όμως και τελευταία) αντίδραση στην προσπάθεια κατασυκοφάντησης και στοχοποίησης μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την Χρυσή Αυγή επικουρούμενης από το Α.Τ. Πετρούπολης.

Απόδειξη του ανωτέρω αποτελούν τα έγγραφα που ανταλλάχτηκαν μεταξύ του τοπικού Α.Τ. και του εγκληματολογικού τμήματος της Ασφάλειας στα οποία χρησιμοποιούνται εκφράσεις «σεσημασμένα άτομα, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ» και «καθ’ έξη και κατ’ επάγγελμα εγκληματιών» (για φωτογραφίες που επιδείχθηκαν σε μηνυτή μέλους της Χ.Α. για να αναγνωρίσει τα υποτιθέμενα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκαν).

Στην έντονη διαμαρτυρία της αντιπροσωπείας μας που αποτελούνταν από εκπροσώπους της Τ.Ο. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και από δημοτικούς συμβούλους του δήμου Πετρούπολης από τις παρατάξεις Ανυπότακτη Πετρούπολη και Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών Πετρούπολης για όλα αυτά αλλά και για το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα «φάκελοι» αγωνιστών στην Ασφάλεια η Διοικητής του τμήματος αλλά και άλλοι δυο υπηρεσιακοί παράγοντες δήλωσαν ότι οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν στα υπηρεσιακά έγγραφα ήταν «ατυχείς» και ζήτησαν συγγνώμη γι αυτές. Επισήμαναν ότι δεν δέχθηκαν πιέσεις και πολιτική εντολή για τις ενέργειές τους και διαχώρισαν την θέση τους από το εγκληματολογικό ισχυριζόμενοι ταυτόχρονα ότι, κατά την γνώμη τους, δεν κρατούνται «φάκελοι». Μετά όμως από επίμονες ενστάσεις της αντιπροσωπείας μας δεσμεύτηκαν να διαβιβάσουν το έγγραφο-διαμαρτυρία μας στους ανωτέρους τους και να μας απαντήσουν.

Δεν δεσμεύτηκαν όμως να σταματήσει η πολιτική, κατά την γνώμη μας, δίωξη εναντίον της Κατερίνα Πατρικίου η οποία έχει δεχθεί κλήση από τον Ανακριτή και απολογείται στις 16 Ιούνη στο κτίριο 9 της Ευελπίδων στις 9πμ.

Οι συγκεντρωμένοι έξω από το Α.Τ. στους οποίους συμμετείχαν και αντιπροσωπείες από το ΕΕΚ, το Μ-Λ ΚΚΕ και την ΛΑΕ καθώς και από δημοτικές κινήσεις της περιοχής όπως το ΑΡΣΙ και η ΡΑΚ ανανέωσαν το ραντεβού τους στις 16/6, ημέρα απολογίας της Κ. Πατρικίου.

Η τρομοκρατία των αντιλαϊκών μέτρων πάει πλάι-πλάι με την τρομοκρατία και την στοχοποίηση όσων αγωνίζονται να βάλουν φραγμό στην πολιτική Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και των φασιστικών συμμοριών.

Είμαστε αποφασισμένοι

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Τ.Ε. Ανταρσυα Ιλίου-Πετρούπολης-Αγίων Αναργύρων/Καματερού

antarsya, 3/06/2016

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 17:40