Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 23:00

Εκδήλωση – Συζήτηση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Ν. Ιωνίας / N. Φιλαδέλφειας - N. Χαλκηδόνας / Μεταμόρφωσης Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

Ανατροπή της πολιτικής

- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
- ΕΕ
- ΔΝΤ
- ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Η πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου
19:00, Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4)

Ο δρόμος δεν υπάρχει. Τον φτιάχνουμε βαδίζοντας μαζί.
Ζούμε σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από  ένα ρευστό διεθνές περιβάλλον, που ο πόλεμος και οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί απειλούν κάθε στιγμή την ειρήνη στην περιοχή μας. Ταυτόχρονα ρευστό είναι και το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό με την κυβέρνηση να επιχειρεί να περάσει  την περίφημη δεύτερη αξιολόγηση πάνω από τα όποια υπολείμματα των εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει. Είναι σίγουρο πως η εργαζόμενη πλειοψηφία και η νεολαία δεν έχει τίποτα να περιμένει από αυτήν την κυβέρνηση. Δεν έχει να περιμένει επίσης τίποτε και από οποιαδήποτε άλλη κυβερνητική λύση των υπόλοιπων αστικών κομμάτων που διαγκωνίζονται μαζί της για το ποιος θα εφαρμόσει καλύτερα τις βάρβαρες πολιτικές της λιτότητας.

Εμείς θεωρούμε ότι τα πράγματα πρέπει και μπορούν να πάνε αλλιώς. Με ένα ταξικά ανασυγκροτημένο  εργατικό κίνημα που δεν θα διαπραγματεύεται τον ρυθμό της χειροτέρευσης αλλά θα υπερασπίζει τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και δικαιώματα. Με μια άλλη αριστερά αντικαπιταλιστική που θα αντλήσει τη δύναμή της από το μέλλον και όχι από το παρελθόν.

 Σε μια εποχή που οι οκτώ πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο έχουν περιουσία ίση με αυτή του 50% του πληθυσμού της γης. Ουτοπία δεν είναι να αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο. Ουτοπία είναι να πιστεύεις ότι τα πράγματα πρέπει να παραμείνουν ως έχουν.

 Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσει την πολιτική της πρόταση. Σας καλούμε να την παρακολουθήσετε και να πάρετε μέρος στην συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Ομιλητές: Γκαργκάνας Πάνος (ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ)   Μαυροειδής Παναγιώτης (ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

ΑΝΤΑΡΣΥΑ  Ν.Ιωνίας / Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας / Μεταμόρφωσης

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 18:12

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.