Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 12:53

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Άμεση σύλληψη του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής που επιτέθηκε στις αντιφασίστριες σήμερα στο Εφετείο

Η σημερινή φασιστική επίθεση από το γνωστό Τάγμα Εφόδου της Χρυσής Αυγής, υπό την καθοδήγηση του Δεβελέκου, σε δύο γυναίκες, μία εκ των οποίων η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη που είναι μέλος της πολιτικής αγωγής στη δίκη, είναι ακόμα μία πρόκληση.

DNiC3kDXcAAPtvM

Επιβεβαιώνει το αντιφασιστικό κίνημα που απαιτεί να κλείσουν όλα τα Γραφεία των νεοναζί δολοφόνων και οι ίδιοι να καταλήξουν βαθιά μέσα στη φυλακή και την προκλητική στάση της αστυνομίας (και της πολιτικής ηγεσίας της, του υπουργού Τόσκα και της κυβέρνησης) που επιτρέπει και καλύπτει το γνωστό οργανωμένο τάγμα εφόδου του Δεβελέκου να βρίσκεται στους χώρους του δικαστηρίου για να απειλεί και να τραμπουκίζει θύματα, μάρτυρες, δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, δημοσιογράφους, αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες.

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη όλου του τάγματος εφόδου και του καθοδηγητή Δεβελέκου που οργάνωσε την επίθεση σε βάρος των δύο γυναικών και καλούμε σε μαζικοποίηση των αντιφασιστικών κινητοποιήσεων για να τσακίσουμε το φασισμό και ότι τον γεννάει.

ANTAΡΣΥΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:47

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.