Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 00:19

Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Κρήτης για τη γυναικεία χειραφέτηση. Σάββατο 6/4 στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Γράφτηκε από

 

Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου Κρήτης για τη γυναικεία χειραφέτηση.

Σάββατο 6/4 στο Πολύκεντρο Νεολαίας, Ανδρόγεω 4, Ηράκλειο Κρήτης

Στο δρόμο, στο σπίτι, στη δουλειά: η πάλη για τη γυναικεία χειραφέτηση είναι πάντα παρούσα σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Από την ελαστική εργασία που θύματά της είναι κατά βάση οι γυναίκες, τις απολύσεις εγκύων και τον κυρίαρχο σεξιστικό λόγο μέχρι τα τόσα περιστατικά έμφυλης βίας, κακοποιήσεων, βιασμών και γυναικοκτονιών, την απαγόρευση των εκτρώσεων και την εκμετάλλευση των μεταναστριών και προσφυγισσών γυναικών, καμία γυναίκα δεν πρέπει να μένει μόνη.

Στεκόμαστε δίπλα σε όλες τις γυναίκες και τις θηλυκότητες που υφίστανται πολλαπλή καταπίεση, σε κάθε γυναίκα που σπάει τη σιωπή της, σε κάθε γυναίκα που διεκδικεί τα δικαιώματά της. Σας καλούμε στην εκδήλωση της που διοργανώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ της Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου να συζητήσουμε για την πάλη για τη γυναικεία χειραφέτηση. Τη συζήτηση θα ανοίξουν

Δαφέρμου Ειρήνη (μέλος φεμινιστικών ομάδων)

Κυριακίδη Σοφία (μέλος επιτροπής φύλου του ΝΑΡ)

Χαραλαμπάκη Αγγέλα (ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου)

 

facebook.com/events

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 14:50

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.