Κυριακή, 05 Μαϊος 2019 21:20

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Βόρειας Αττικής: Καταγγελία Τ.Ε. - 5/5

ΑΝΑKΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Καταγγέλλουμε την πολλαπλή απρόκλητη και θρασύδειλη επίθεση της φασιστικής ομάδας Χρυσαυγιτών που δρα στην περιοχή μας ενάντια στο  ΚΚΕ, με αποκορύφωμα την ρίψη μολότωφ και το κάψιμο του περιπτέρου του σήμερα το πρωί.

 Το περιστατικό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει στην γειτονιά μας.

Είχε προηγηθεί παρενόχληση σε μέλη της αντιφασιστικής πρωτοβουλίας Διονύσου κατά την διάρκεια της σχετικής  εκδήλωσης στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου καθώς και φραστικό επεισόδιο (παλιοκομούνια, εδώ είμαστε όλοι Χρυσή Αυγή..) με μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά την διάρκεια αφισοκόλλησης. Όλες οι αφίσες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέβηκαν το ίδιο βράδυ (Πέμπτη), που έγινε και η πρώτη επίθεση στο περίπτερο του ΚΚΕ.

 Η εξαθλίωση ως αποτέλεσμα της κρίσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση με τα μνημόνια και τον εναγκαλισμό της με την ακροδεξιά σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, γενικότερα το Κεφάλαιο με την στήριξη αυτής της πολιτικής καθώς και όλες οι κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντά του, όργωσαν καλά το έδαφος για να φυτρώσουν οι νέοι σπόροι της ακροδεξιάς.

Καλούμε σε μια ημέρα κοινής δράσης όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς που αντιπαλεύουν την παραπάνω πολιτική.

Ο λαός της περιοχής μας θα δώσει την οργανωμένη και συντονισμένη απάντηση που απαιτείται.

Δεν φοβηθήκαμε τους ταγματασφαλίτες τότε, δεν θα φοβηθούμε τους πολιτικούς τους απογόνους τώρα.

Ο Φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν.  

 

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 14:58

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.