Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2020 15:02

Βίαιες Προσαγωγές στελεχών του ΝΑΡ και της νΚΑ

Βίαιες Προσαγωγές στελεχών του ΝΑΡ και της νΚΑ

Με εντελώς απροκάλυπτο τρόπο και με βία προσήχθησαν στελέχη και συνδικαλιστές του ΝΑΡ και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση από αστυνομικούς! Κι αυτό παρά το ότι τηρούσαν όλα τα μέτρα κρατώντας πανό για την επέτειο από την δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Προσήχθησαν οι Μιχάλης Ρίζος, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Αττικό νοσοκομείο, Κώστας Τουλγαρίδης, εκλεγμένος σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, ο Κώστας Τριχιάς στέλεχος της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και ο Νίκος Αδαμόπουλος, στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το προκλητικό για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν τα τάγματα καταστολής της κυβέρνησης και του Χρυσοχοίδη είναι ότι σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί προσαγάγονται και μάλιστα με βίαιο τρόπο ήταν ότι «είναι εντολή» και επιπλέον σκαρφίστηκαν ένα απίστευτο ψέμα: Ότι «ήταν 6 αλλά οι δύο κατάφεραν και το έσκασαν» για να τεκμηριώσουν δήθεν ότι συνιστούσαν… συνάθροιση!

 

Τρία λεωφορεία με προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στο Τμήμα Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη! Συνολικά όπως ανακοινώθηκε στους δικηγόρους που έχουν σπεύσει, σαράντα είναι οι προσαχθέντες που έχουν μεταφερθεί εκεί, ενώ άλλα 12 μέλη του ΚΚΕ (μ-λ) που προσήχθησαν νωρίς σήμερα στα Εξάρχεια καθώς προσέγγιζαν το μνημείο του Αλ. Γρηγορόπουλου, έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ.

Το… ευτράπελο είναι ότι ο επικεφαλής αστυνομικός δήλωσε στους δικηγόρους έξω από το Μεταγωγών, ότι “τους έχουμε φιλοξενούμενους”

(!) και ότι “εκτελούν εντολές”.

 

https://prin.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2020 15:07

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.