Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 20:34

ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καλλιθέας: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καλλιθέας: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Να εμποδίσουμε τους φασίστες της Χρυσής Αυγής να τολμήσουν να παρουσιαστούν στις εκδηλώσεις της 28ηςΟκτώβρη στην Καλλιθέα. Οι φασίστες προκαλούν τον τελευταίο χρόνο στη πόλη μας με την προσπάθειά τους να καταθέσουν στεφάνι στους προηγούμενους εορτασμούς και με αποκορύφωμα τις επιθέσεις τους σε αντιφασίστες τον Ιούλη στην πλ. Κύπρου.

Δεν θα περάσουν! Τα χέρια που χαιρετάνε ναζιστικά δεν έχουν καμία θέση στη πόλη της Καλλιθέας. Εμπνεόμαστε από την ηρωική αντίσταση των 10ΕΠΟΝιτών στην οδό Μπιζανίου, τιμούμε τους νεκρούς του μπλόκου της Καλλιθέας τον Αύγουστο του ’44. Δε θα επιτρέψουμε στη ναζιστική συμμορία των απογόνων των δοσιλόγων και των γερμανοτσολιάδων να αποπειραθούν να εμφανιστούν στους εορτασμούς. Η θέση τους είναι στη φυλακή ισόβια.

Στηρίζουμε το μαζικό αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό κίνημα, δίνουμε τη μάχη ενάντια στην ακροδεξιά και ενάντια στην ατζέντα της ισλαμοφοβίας, του ρατσισμού, των κλειστών συνόρων της ΕΕ-φρούριο, του αποκλεισμού των λιμανιών και των πόλεων για τους πρόσφυγες. Να ανατραπεί η νέα ρατσιστική συμφωνία της ΕΕ που υπογράφθηκε και από την ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις 28 Ιούνη και κλιμακώνει τις επιθέσεις απέναντι στους πρόσφυγες και στο κίνημα αλληλεγγύης. Δεν θα αφήσουμε περιθώρια στους φασίστες να φοράνε τον μανδύα του κοινοβουλευτικού κόμματος και να επιβάλουν ρυθμιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Να επιταχυνθεί ο ρυθμός της δίκης της ΧΑ, ισόβια στους νεοναζί δολοφόνους. 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, οι νεοναζί νοσταλγοί της Χούντας προκαλούν βάναυσα τις δημοκρατικές ευαισθησίες όλων μας. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε το κάλεσμα της Πολιτικής Αγωγής για τις 13/11 με συγκέντρωση στο Εφετείο στις 10πμ.

Όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση στις 28 Οκτώβρη στις 10πμ στην πλ. Κύπρου.

Τ.Ε ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καλλιθέας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 17:08

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.