Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 15:37

Έκτακτο κάλεσμα σε συγκέντρωση για τη ΡΟΖΑΒΑ  - σήμερα Κυριακή 20/11 - 16:00 - Προπύλαια (Αθήνα)

Έκτακτο κάλεσμα σε συγκέντρωση για τη ΡΟΖΑΒΑ 

Σήμερα Κυριακή 20/11 - 16:00 - Προπύλαια (Αθήνα):

"Αγαπητοί φίλοι,

Χθες το βράδυ το φασιστικό τουρκικό κράτος εξαπέλυσε επίθεση στην Αυτόνομη Διοίκηση της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (Ροζάβα). Ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε πολλά χωριά και πόλεις με πολεμικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένου και του Κομπάνι. Τουλάχιστον 9 πολίτες έχουν σκοτωθεί, ανάμεσα στα θύματα και ο δημοσιογράφος Îsam Ebdullah. Tο Κομπάνι, βρίσκεται υπό συνεχείς βομβαρδισμούς, ένα νοσοκομείο έχει καταστραφεί ολοσχερώς, οι επιθέσεις συνεχίζονται. Πρέπει να αντιδράσουμε και να ξεσηκωθούμε ενάντια σε αυτή την εισβολή και τη βία!

Καλούμε όλους να ενωθούν μαζί μας στη διαδήλωση σήμερα, 20/11 16:00 - Προπύλαια και πορεία προς την τουρκική πρεσβεία. Ραντεβού στους δρόμους!"

Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν

Ο Τουρκικός στρατός βομβαρδίζει ξανά το Κομπανί και τα εδάφη της κουρδικής αυτονομίας. Ο μόνος που ωφελήθηκε από τη φονική έκρηξη στην Ιστανμπούλ την περασμένη βδομάδα ήταν η Τουρκική κοινοβουλευτικη δικτατορία. Προβοκάτσια για άλλοθι εισβολής, λοιπόν. Αλληλεγγύη στη #Ροζάβα και στην Αυτόνομη Διοίκηση Βόρειας και Ανατολικής Συρίας!

 Αυτολεξεί

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 15:43

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.