Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 15:13

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη... Όλες/οι στις συγκεντρώσεις

Γράφτηκε από

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη... Όλες/οι στις συγκεντρώσεις

Η ανακοίνωση του θανάτου του 16χρονου Ρομά από την δολοφονική εκτέλεση του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, με δύο σφαίρες για 20 ευρώ βενζίνη, μας γεμίζει οργή και θλίψη!

Εκφράζουμε τη θλίψη μας στην οικογένεια του δολοφονημένου Κωνσταντίνου και υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε στο πλευρό της για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να σταματήσουν τα ρατσιστικά εγκλήματα της κυβέρνησης ενάντια στους Ρομά.

Η οργή μας ξεχειλίζει! Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας είναι η ίδια η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης που λίγες ώρες μετά τη δολοφονία έδωσε 600 € μπόνους στις δυνάμεις καταστολής. Έτσι, ξεσαλωμένοι από την ατιμωρησία όλων των εγκληματικών τους ενεργειών, ενθαρρυμένοι από τον Μητσοτάκη και τον Θεοδωρικάκο, προστατευμένοι από τα κυκλώματα της δικαιοσύνης που δεν προφυλάκισαν καν τον φονιά μπάτσο, "μπουκωμένοι" από το ντροπιαστικό 600άρι της επιβράβευσης της βίας τους έχουν το κυβερνητικό "ελεύθερο" να δολοφονούν.

Η αστυνομία δεν "εκδημοκρατίζεται". Είναι μηχανισμός βίας και καταστολής στην υπηρεσία των "από πάνω". Οι δυνάμεις καταστολής του λαού δεν είναι "ένστολοι εργαζόμενοι". Να αφοπλιστεί η αστυνομία. Να διαλυθούν τα ΜΑΤ. Προσλήψεις σε υγεία, παιδεία και πρόνοια και όχι για την αστυνομία. Αυξήσεις στους εργαζόμενους και όχι στην αστυνομία και τις δυνάμεις καταστολής. 

Το εργατικό και λαϊκό κίνημα απαιτεί και θα επιβάλει δικαιοσύνη. Θα επιβάλει την τιμωρία του δολοφόνου μπάτσου, όσοι διαπλεκόμενοι μεγαλοδικηγόροι και αν τον αναλάβουν, όση κυβερνητική και κρατική προστασία και αν έχει. Πρέπει να πάει και θα πάει φυλακή. Και αυτός και οι δολοφόνοι του Σαμπάνη. 

Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Αθήνα: Προπύλαια, 7 μμ | Θεσσαλονίκη : Καμάρα, 7 μμ | Πάτρα : Παράρτημα, 6 μμ | Ηράκλειο : Πλ.Λιονταριών, 7 μμ

Χανιά: Πλ.Αγοράς, 7μμ | Βόλος: Θόλος, 7μμ | Αγρίνιο : Πλ.Δημάδη, 8μμ | Αλεξανδρούπολη: Αναγνωστήριο 7 μμ | Μυτιλήνη : Πλ.Σαπφούς 7 μμ

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 00:18

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.