Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 22:10

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Πύλος - Ένα ακόμα ρατσιστικό έγκλημα της Ευρώπης φρούριο! Πέμπτη 7.00 μμ Προπύλαια-Γραφεία ΕΕ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Πύλος - Ένα ακόμα ρατσιστικό έγκλημα της Ευρώπης φρούριο!

Οι 59, μέχρι στιγμής, νεκροί πρόσφυγες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τους εκατοντάδες που ήταν μέσα στο πλοίο που ναυάγησε ανοιχτά της Πύλου ερχόμενο από τη Λιβύη, είναι μία ακόμη μαζική ρατσιστική δολοφονία της ΕΕ-Φρούριο, ένα διαρκές έγκλημα στο οποίο ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία πρωτοστατούν, δίπλα στην Μελόνι, τον Ορμπάν και στους υπόλοιπους "ηγέτες" της ΕΕ.

Ας μην κάνουν τους αθώους! Ας μην λένε ότι "πρόσφεραν βοήθεια που δεν ήθελαν οι μετανάστες". Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί υποχρεώνονται να πνιγούν στα βάθη της Μεσογείου προσπαθώντας να ξεφύγουν από την κόλαση των πολέμων και της ανείπωτης φτώχιας μετακινούμενοι με ψαροκάικα από τις ακτές της Αφρικής στην Ευρώπη.

Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται για το ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος, μετά την πρόσφατη συμφωνία της ΕΕ για το μεταναστευτικό; Μια άθλια ρατσιστική συμφωνία που προβλέπει να φυλακίζονται στα σύνορα οι αιτούντες άσυλο που δεν έχουν "σοβαρές πιθανότητες" να το αποκτήσουν (πριν τις αιτήσεις) οδηγώντας στις φυλακές ακόμα και μικρά παιδιά, δίνουν την δυνατότητα στην χώρα υποδοχής να επιστρέφει τους πρόσφυγες όπου νάναι (όχι στην χώρα προέλευσης, αλλά όπου νάναι  αρκεί να μπορεί να αποδειχθεί κάποιος "δεσμός" και στο τέλος δίνει το δικαίωμα σε όποιον δεν θέλει μετανάστες να το εξαργυρώνει με 20.000 ευρώ το "κεφάλι"!!

Τόσο αποτιμά η ΕΕ την ζωή αυτών των ανθρώπων...Αυτός είναι ο ευρωπαικός τους πολιτισμός..    

Οι ζωές των προσφύγων μετράνε! Ανοίξτε τα σύνορα στους πρόσφυγες! Σταματήστε τα pushback!  Σταματήστε τις μαζικές δολοφονίες! Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες! Κάτω η μεταναστευτική συμφωνία της ΕΕ.

Όλοι στην διαδήλωση που οργανώνουν αντιρατσιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες.

Πέμπτη 7.00 μμ Προπύλαια-Γραφεία ΕΕ. 

https://antarsya.gr/node/6599

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 22:16

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.