Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 10:07

Έξω οι Φασίστες από τον Πειραιά. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- Πικετοφορία στο Παζάρι 10/12, 11πμ

Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ -ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ,

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 11πμ, σημείο εκκίνησης ΗΣΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ομάδα φασιστών προχώρησε στις 22/11 το μεσημέρι σε ρατσιστική επίθεση στο Παζάρι του Πειραιά, κατά του Πακιστανού μετανάστη Σαγιέντ Γκουλάμ Καμπάρ, ιμάμη στο τζαμί του Πειραιά. Ομάδα που αποτελούνταν αρχικά από δύο άτομα χτύπησε αφρικανό μετανάστη. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν άλλοι τρεις και χτύπησαν με σιδηρογροθιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια με κλωτσιές στο στομάχι, στα πλευρά και στα πόδια τον Σαγιέντ Γκουλάμ Καμπάρ, φωνάζοντάς του “ να φύγετε από δω”.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής προχωρά με τις αποκαλύψεις πλέον από τους προστατευόμενους μάρτυρες για τις οργανωμένες δολοφονικές επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου της Νίκαιας και του Πειραιά κατά των μεταναστών και αγωνιστών των κινημάτων. Πριν από λίγες ημέρες κατά την έναρξη της 194ης συνεδρίασης της δίκης της Χρυσής Αυγής που διεξαγόταν στο Εφετείο, το γνωστό τάγμα εφόδου του Πειραιά με επικεφαλής τον Δεβελέκο, επιτέθηκε σετρεις γυναίκες, μία εκ των οποίων η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη, μέλος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Είναι πρόκληση η επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου φασιστών στις ίδιες περιοχές που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, έδρασαν δολοφονικά κατά των Αιγύπτιων ψαράδων και των συνδικαλιστών της Ζώνης Περάματος. Δεν ανεχόμαστε την ώρα που οι μετανάστες συμμετέχουν έμπρακτα στην αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς στην Μάνδρα, οι φασίστες να τους χτυπάνε στις γειτονιές. Είναι πρόκληση ότι ακόμη και τώρα οιδολοφόνοι της Χρυσής Αυγής έχουν γραφεία-ορμητήρια στο κέντρο του Πειραιά παριστάνοντας το δήθεν πολιτικό κόμμα.

Σε μια περίοδο που οι συμφωνίες ΕΕ-Τουρκίας – Λιβύης φέρνουν ξανά τα σκλαβοπάζαρα στην Αφρική, σε μια περίοδο που τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στα νησιά θυμίζουν σύγχρονα γκουαντάναμο, η μάχη για να κλείσουμε ταστρατόπεδα συγκέντρωσης και να ανοίξουμε τις πόλεις στους πρόσφυγες είναι αναγκαία. Ο εγκλωβισμός των προσφύγων στα νησιά και οι πολιτικές του ρατσισμού είναι που στρώνουν το δρόμο στους ναζί. Ενωμένοι ντόπιοι και μετανάστες θα τους σταματήσουμε.

Οργανώνουμε μαζική συμμετοχή στη πανεργατικη απεργία 14 Δεκέμβρη ώστε ντόπιοι καιμετάναστες νααπαντήσουμε σε μνημόνια και ρατσισμό. Προσυγκεντρωση των τοπικών επιτροπών ΚΕΕΡΦΑ 11πμ Σταδίου και Πεσμαζόγλου.

ΚΕΕΡΦΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 20:08

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.