Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 16:30

Κινητοποιήσεις στη Λευκίμμη: ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ / ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Κινητοποιήσεις από τη Λαϊκή Συνέλευση Λευκίμμης απέναντι στο νέο πραξικόπημα αδειοδότησης χωματερής ως ΧΥΤΥ

Σύμφωνα με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η Λαϊκή Συνέλευση Λευκίμμης προχωρά άμεσα σε κινητοποιήσεις την Παρασκευή 24 Αυγούστου με Μοτοπορεία Λευκίμμη- Πόλη και το Σάββατο 25 Αυγούστου στη Λευκίμμη.

Δείτε εδώ το σχετικό video video την αφίσσα των κινητοποιήσεων και την ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης Λευκίμμης

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 6μμ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 7.30μμ ΠΛ. ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ – ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Η απόσυρση των ΜΑΤ από τον Περιφερειακό της Λευκίμμης την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, όπως και η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ παύση εναπόθεσης σύμμεικτων απορριμμάτων στη Χωματερή της Λευκίμμης, είναι στάχτη στα μάτια των κατοίκων της Λευκίμμης ώστε να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Νικολούζος ήταν ξεκάθαρος, ότι θα εξασφαλίσει «Άδεια Λειτουργίας ΧΥΤΥ» πριν το Σεπτέμβρη και ότι τα ΜΑΤ θα επιστρέψουν για να συνοδεύσουν τα ΜΗ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στα Μεσοράχια.

Επιπλέον ο Δήμαρχος συνεχίζει να φτιάχνει βουνά από σκουπίδια στους δρόμους όλου του Νησιού, κατηγορώντας για αυτό τη Λευκίμμη και συνεχίζει να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του για τα τέσσερα χρόνια απραξίας και αδιεξόδου.

Αυτή την ώρα πρέπει όλοι οι Κερκυραίοι και όλοι οι Λευκιμμιώτες να βγουν στο δρόμο και να φωνάξουν ότι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ότι αυτή η τραγική καταστροφή για τους ανθρώπους και το περιβάλλον δεν θα περάσει.

Καλούμε σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στις 24 και 25 Αυγούστου, ενάντια στην καταστροφή και υποβάθμιση της ζωής των Λευκιμμιωτών, ενωμένοι και απέναντι στα αντιμαχόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα που ετοιμάζονται να κατασπαράξουν τη Λευκίμμη, συμφέροντα που σπέρνουν φασισμό και δηλητήριο προκειμένου να προωθήσουν τους σκοπούς τους.

Ο αγώνας της Λευκίμμης, είναι ο αγώνας για το Τεμπλόνι, είναι αγώνας όλη της Κέρκυρας και όλης της Ελλάδας, για γη και ελευθερία ενάντια στις δολοφονικές πολιτικές του Κέρδους.

ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ – ΚΑΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΟΝΙ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΥΔΡΕΥΣΗ κ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ – ΕΞΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Λαϊκή Συνέλευση Λευκίμμης

Πηγή: Παρατηρητήριο Λευκίμμης

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 20:53

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.