Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 11:36

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ

 

Η Oμοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος,

Εκφράζοντας και εκπροσωπώντας τη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, καλεί τους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό, να συμμετάσχουν μαζικά στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη, ψηφίζοντας ένα ΚΑΘΑΡΟ, ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ & ΣΘΕΝΑΡΟ ΟΧΙ, απέναντι στις εκβιαστικές και παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και των "θεσμών", που στραγγαλίζουν τη χώρα και το λαό μας.

 

Σήμερα μέσα στις εκβιαστικές συνθήκες της πιστωτικής ασφυξίας και του κλεισίματος των τραπεζών, που τρομοκρατικά επιβάλλουν οι δανειστές, δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε. Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, σταθερά και αταλάντευτα αγωνιστήκαμε ενάντια σε όλα τα καταστροφικά Μνημόνια, έτσι και σήμερα μπροστά στο ιστορικής σημασίας ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ που αφορά το μέλλον μας, δεν στεκόμαστε ούτε αμέτοχοι, ούτε ουδέτεροι, ούτε φιλομνημονιακοί.

 

Το δικό μας ΟΧΙ είναι η συνέχεια του αγώνα μας, είναι ένα ΟΧΙ αντίστασης και ανατροπής κάθε μνημονιακής πολιτικής, κάθε προσπάθειας συνέχισης της κατεδάφισης της χώρας και των εργαζομένων. Δεν συμπορευόμαστε με αυτούς που μας κατέστρεψαν και σήμερα υπερασπίζονται το ΝΑΙ της συνέχισης αυτής της καταστροφής. Δεν συμπορευόμαστε με τους τοκογλύφους δανειστές και τους εγχώριους υποστηρικτές - υποτελείς τους που εκπροσωπούν τα μεγάλα συμφέροντα, το Κεφάλαιο και τους εργοδότες.

 

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ και ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

 

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ.

 

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ ΜΙΣΘΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ & ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

 

ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5ης Ιουλίου, στέλνουμε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος στη μνημονιακή λεηλασία.

 

Το δικό μας ΟΧΙ, είναι ταυτόχρονα ένα μεγάλο ΝΑΙ Ναι στην Ευρώπη και την Ελλάδα της Δημοκρατίας, της Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. 

 

SFRAGIDA_OYIE.png

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 22:59

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.