Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 17:03

Θανατηφόρο εργατικό «ατύχημα» στο ορυχείο Αμυνταίου Φλώρινας

Φλώρινα: Σκοτώθηκε ο Γιάννης Χατζής στο ορυχείο του Αμύνταιου - Άφησε ορφανά τα τρία του παιδιά!

Ο θάνατος του 42χρονου Γιάννη Χατζή από το Κλειδί Φλώρινας συγκλονίζει συγγενείς και συναδέλφους του - Το χρονικό της τραγωδίας...

Ένας εργαζόμενος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του στο ορυχείο Αμυνταίου Φλώρινας. Πρόκειται για τον 42χρονο Ιωάννη Χατζή από το Κλειδί Φλώρινας, πατέρα τριών παιδιών, που εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος στο ορυχείο Αμυνταίου. Χθες το βράδυ λίγο πριν τη λήξη της απογευματινής βάρδιας μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του προσπάθησαν να αποκαταστήσουν βλάβη στον αποθέτη Α4 του ορυχείου. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, τον άτυχο εργαζόμενο κτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα 6.000 volt. Οι αλλοι δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

«Η ασφάλεια πάνω από όλα, είναι το σύνθημα μας και απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους στο Ενεργειακό Κέντρο» λέει ο πρόεδρος του σωματείου «Σπάρτακος» Μόσχος Μόσχου, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εργαζόμενου.

Το συγκεκριμένο δυστύχημα έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θανατηφόρων ατυχημάτων, που γίνονται στο μεγαλύτερο ενεργειακό κέντρο της χώρας. Για τις συνθήκες του ατυχήματος θα γίνει έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και τη ΔΕΗ...

newsit, 8.03.2016

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 22:09

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.