Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 17:20

Πρωτοβουλία για την συγκρότηση Συντονισμού Σωματείων: Ανοιχτή συνέλευση συγκρότησης συντονισμού Σωματείων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Σε ανοιχτή συνέλευση συγκρότησης συντονισμού Σωματείων

 

Συνάδελφοι.

Σήμερα απέναντι στη γενικευμένη επίθεση του μαύρου μετώπου κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ-κυβέρνησης, και την εφαρμογή των μέτρων του 3ου μνημονίου. ημόνη διέξοδος και λύση είναι ομαζικός συντονισμένος Αγώνας μας. Για αυτό είναι αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε ο Συντονισμός των αγωνιστικών σωματείων και των συνδικάτων από δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

 

Επιδιώκουμε έναν Αγωνιστικό Συντονισμό:

Που θα ξεπερνά τα όρια που βάζει ο γραφειοκρατικός, εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός στην αντίσταση για την εφαρμογή των αντεργατικών πολίτικων και μέτρων. Που θα εμπνέει και θα ανοίγει ένα άλλο ορίζοντα στον αγώνα σήμερα. Που θα καταδεικνύει τις αιτίες και θα φέρνει μπροστά τα αναγκαία αιτήματα και στόχους σε συνθήκες κρίσης και υπέρβασης της σε όφελος των εργαζομένων.

Που θα παίρνει πολύμορφες αγωνιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις, με πραγματικές μαζικές διαδικασίες βάσης, που θα συμβάλουν στον πανεργατικό συντονισμό για την ενιαία απάντηση του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Παρασκευή 27 Νοέμβρη 6 μ.μ.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου

 

Απευθυνόμαστε σε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συνδικαλιστικών συλλογικοτήτων και επιτροπών αγώνα εργαζομένων, από όλους τους χώρους στην Αττική.

 

Πρωτοβουλία για την συγκρότηση Συντονισμού Σωματείων

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Νέας Ιωνίας, Συλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγάλεω, Συλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ο «Αριστοτέλης», Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Παιανίας, Συλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε « Κ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ», Συλλογος εργαζομένων νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», ΕΛΜΕ Λιοσίων- Ζεφυρίου-Φυλής, Σωματείο Εργαζομένων Αττικού Νοσοκομείου, Ε΄ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ, Συντονιστικό αναπληρωτών Π.Ε., Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015 19:59

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.