Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 12:16

Ψήφισμα από την κοινή συγκέντρωση Μηχανικών, Υγειονομικών και Νομικών - άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Οι μηχανικοί-δικηγόροι-γιατροί-οδοντίατροι-φαρμακοποιοί που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 11 Ιανουαρίου στο ΤΕΕ μετά από πρόσκληση του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και της Ανοιχτής Συνέλευσης Μηχανικών ομόφωνα δηλώνουμε ότι:

  • Εκφράζουμε τη ριζική αντίθεσή μας στο απαράδεκτο και αντισυνταγματικό σχέδιο νόμου που παρουσίασε η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και ζητάμε την άμεση απόσυρσή του

  • Καλούμε όλους τους φορείς των εργαζόμενων επιστημόνων και κάθε άλλο πληττόμενο κοινωνικό φορέα σε κοινό μέτωπο αγώνα για να μην περάσει η ασφαλιστική απορρύθμιση και σε δυναμικές κινητοποιήσεις με απεργίες, αποχές, κ.λ.π.

  • Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις:

  1. της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου στις 12 μ.μ. σε κοινή πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη Βουλή με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60).

  2. στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου στις 12 μ.μ στην Ομόνοια και σε συνάντηση συντονισμού μετά την πορεία

  3. και σε κάθε άλλη αντίστοιχη που θα καλεστεί

  • Καλούμε κάθε συνάδελφο σε ενεργό συμμετοχή για να μην περάσει η καταστροφή. Όλοι στον αγώνα ενάντια στα μνημόνια και στους εγχώριους και διεθνείς εκφραστές τους.

syspeirosiaristeronmihanikon

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 00:54

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.