Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 00:36

H ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚH ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚH ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ (IZAR) ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

IZAR.png

H ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚH ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚH ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ (IZAR)

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η Επαναστατική Αντικαπιταλιστική Αριστερά (IZAR) χαιρετίζει και εκφράζει την πλήρη υποστήριξη τηςοργάνωσης στην υποψηφιότητα του μετώπου της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σε συνασπισμό με το Επαναστατικό Εργατικό Κόμμα (ΕΕΚ), για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα στις 20 Σεπτεμβρίου.

 

Στις κρίσιμες στιγμές που ζει ο ελληνικός λαός πιστεύουμε ότι η υποψηφιότητα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η μοναδική που αντιπροσωπεύει την ταξική ανεξαρτησία γύρω από ένα αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα ρήξης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι αυτή που υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται το ΟΧΙ μέχρι τοτέλος στην τρόικα και στην πληρωμή του χρέους, έχοντας αντιμετωπίσει όλα τα μνημόνια, παλιά και νέα,κτίζοντας την αντίσταση στους δρόμους μαζί τους εργαζόμενους.

 

Ως αντικαπιταλιστές και επαναστάτες, θεωρούμε ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην οποία βρίσκονται οι σύντροφοι μας της ΟΚΔΕ-Σπάρτακος, του ελληνικού τμήματος της Τέταρτης Διεθνούς,αντιπροσωπεύει ένα πολιτικό σχέδιοπου δεν ήταν ποτέ υπέρ της διαπραγμάτευσης με την ΕΕ, δεν έχει θρέψει αυταπάτες για τους θεσμούς, ούτε έχει προσπαθήσει να βάλει φρένο στις επιθέσεις του κεφαλαίου με εκλογικούς υπολογισμούς, αλλά συμβάλλει και πρωτοστατεί στην συνεχή κινητοποίηση της εργατικής τάξης,για να επιβάλει ένα πρόγραμμαμονομερούς ρήξης με τον καπιταλισμό.

 

Η Επαναστατική Αντικαπιταλιστική Αριστερά IZAR εύχεται επιτυχία στους συντρόφους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στιςκάλπες, αλλά πάνω απ᾽όλα στην πάλη στους δρόμους και στους χώρους δουλειάς.

 

Διεθνιστικούς και επαναστατικούς χαιρετισμούς

IZAR

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 11:50

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.