Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 21:44

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: για Σεπόλια και κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση την Τρίτη 14/11 6:00 μ.μ στο ΜΕΤΡO Σεπολίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει το μαζικό αντιρατσιστικό αντιφασιστικό καλοσώρισμα των παιδιών της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η «Ενότητα» την Κυριακή 12/11 στο 144ο Δημοτικό σχολειο στα Σεπόλια για τη διεξαγωγή των μαθημάτων εκμάθησης της μητρικής τους γλώσσας. Την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη μία κατάπτυστη και ύποπτη «συνεργασία» ανάμεσα στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής και της Πακιστανικής Πρεσβείας,  ο λαός της περιοχής, σωματεία, συνελεύσεις γειτονιάς, αντιρατσιστικές  και αντιφασιστικές συλλογικότητες, έδωσαν αποφασιστική απάντηση στις προσπάθειες της Χ.Α. και άλλων ρατσιστικών και φασιστικών παρακρατικών κύκλων, που με το μανδύα των “αγανακτισμένων γονέων”,  θέλουν να σπείρουν το ρατσιστικό δηλητήριο στη γειτονιά.

Μετά την αποφασιστική απάντηση της νεολαίας και των εργαζόμενων, όλος αυτός ο φασιστικός εσμός προχώρησε στο μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει. Κλιμάκωσε την τραμπούκικη επίθεση του φτάνοντας σε πυροβολισμούς με χρήση αεροβόλου όπλου ενάντια σε αφισοκολλητές. Το θράσος των μελών της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής είναι τέτοιο ώστε δεν διστάζουν σε δημόσια θέα, μέσα στη γειτονιά, να επιδεικνύουν όπλα. Είναι μεγάλες οι ευθύνες όσων με πολλούς τρόπους υποβάθμισαν τον εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ή την κάλυψαν όσων και σήμερα ακόμη, από την αστυνομία και την κυβέρνηση, φροντίζουν να τους παρέχουν ασυλία.

Δηλώνουμε ότι και αυτές οι προσπάθειες να τρομοκρατήσουν το λαό και τη νεολαία  θα πέσουν στο κενό. Σύντομα θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση – διαδήλωση που διοργανώνουν διάφορες συλλογικότητες των Σεπολίων την Τρίτη 14/11 6:00 μ.μ στο ΜΕΤΡΌ Σεπολίων.
    
Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.
  
ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:55