Παρασκευή, 05 Μαϊος 2017 10:14

Τεράστια ανησυχία για τους φαντάρους της ΕΛΔΥΚ: Δε θα πεθάνουμε εμείς για τα πετρέλαια της TOTAL και τους τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης

Τεράστια ανησυχία για τους φαντάρους της ΕΛΔΥΚ: Δε θα πεθάνουμε εμείς για τα πετρέλαια της TOTAL και τους τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης

Παγιδευμένοι αισθάνονται οι Έλληνες φαντάροι που υπηρετούν στην Κύπρο καθώς νιώθουν την απειλή να θυσιαστούν στο πλαίσιο του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τον έλεγχο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, Αναλώσιμοι για ξένα συμφέροντα όπως η ΑΟΖ της Κύπρου και τα πετρέλαια που διεκδικεί η γαλλική εταιρεία TOTAL.

Την ανησυχία των ίδιων και των γονιών τους ήρθε να απογειώσει το φιλοπόλεμο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Τις συνεχείς ασκήσεις και την πολεμική προετοιμασία που τους έχει εξαντλήσει και εξουθενώσει σωματικά και ψυχολογικά πλέον συνοδεύουν οι προκλητικές δηλώσεις και ο εθνικισμός όλων των πλευρών.

Φαντάζεστε τώρα πως ένιωσαν όλοι όταν πληροφορήθηκαν ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα «Πολεμικός συναγερμός στην Κύπρο καθώς υπήρξε έκτακτη σύγκληση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου της Εθνικής Φρουράς χτες με τις τουρκικές απειλές να κορυφώνονται. Η συνεδρίαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου (ΑΣΣ) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 03 Μαΐου 2017. Το ΑΣΣ εξέτασε διάφορα θέματα μείζονος στρατιωτικής σημασίας».

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει παιχνίδια πάνω στην πλάτη μας.

Δεν θα γίνουμε εμείς κρέας στα κανόνια για τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.

Μας εξαγόρασαν με μερικά ευρώ γνωρίζοντας την οικονομική ανάγκη μας και υπογράψαμε ένα χαρτί που τους απαλλάσσει από κάθε ευθύνη για τη μετάθεση μας εκτός συνόρων.

«Κάτι που ήδη το πληρώνουμε καθώς λιώνουμε στις ασκήσεις και μας καμπανιάζουν συνέχεια και με το παραμικρό για να είμαστε προβλεπέ» μας λένε σε κάθε επικοινωνία μαζί τους.

Απευθυνόμαστε στους νεοσύλλεκτους συναδέλφους που πρόκειται σύντομα να καταταγούν να μείνουν μακριά από την Κύπρο.

Κανένας και για κανέναν λόγο δεν μπορεί να τους στείλει υποχρεωτικά στην ΕΛΔΥΚ.

Εμείς καλούμε το ΓΕΣ να απαντήσει θετικά σε όλα τα αιτήματα επαναπατρισμού που ενδεχομένως υπάρξουν.

Καλούμε το ΓΕΣ και κυρίως την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σταθμίσει πολύ σοβαρά τι πάει να κάνει και τις ζωές που τίθενται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Τώρα όμως είναι να παρέμβει το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα καλώντας σε κοινό αγώνα τους εργαζόμενους σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και τα οικονομικά συμφέροντα που μας απειλούν με αφανισμό.

Κανένας νέος μην Καταταγεί Μισθοφόρος σε Στρατό και Αστυνομία

Καλούμε σε ένα μαζικό αποφασιστικό κίνημα μέσα και έξω από τον στρατό για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και της ίδιας μας της ζωής, ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437

Diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos

4 Μαΐου 2017

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 17:47

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.