Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 21:37

Νέα Ιωνία: Καταγγελία της Εκτός Σχεδίου για την καταστροφή του προεκλογικού της περίπτερου

Νέα Ιωνία: Καταγγελία της Εκτός Σχεδίου για την καταστροφή του προεκλογικού της περίπτερου

 

Ξέρουμε ότι ενοχλούμε πολλούς. Τους λέμε, μάθετε να ζείτε με αυτό.

 

Ως Εκτός Σχεδίου καταγγέλλουμε την καταστροφή του προεκλογικού περιπτέρου μας στην πλατεία Σημηριώτη τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Μαΐου, δύο μόλις μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές. Ομάδα αγνώστων (;) έσπασε και έριξε κάτω το εκλογικό περίπτερο.

periptero 2

Ξέρουμε ότι με τις πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει και τα μέτωπα που έχουμε ανοίξει έχουμε μπει στο ρουθούνι πολλών. Τιμή μας !!!

 

Ξέρουμε ότι τόσο η δυναμική που αναπτύσσει η Εκτός Σχεδίου όσο και το γεγονός ότι προβάλλει σθεναρά την ανάγκη μαχητικής αγωνιστικής συγκρότησης των εργαζόμενων, των νέων, του φτωχού λαϊκού κόσμου για να διεκδικήσει όλα όσα του ανήκουν και του τα κλέβουν καθημερινά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η μνημονιακή αντιπολίτευση των ΝΔ-ΚΙΝΑΛ, οι πολιτικές που υπηρετούν και οι τοπικοί εκφραστές τους τους ενοχλεί. Τιμή μας !!!

 

Ξέρουμε ότι η δράση μας μαζί με άλλες συλλογικότητες στην περιοχή για να μη βρουν έδαφος και πατήσουν πόδι οι φασιστικές και εθνικιστικές συμμορίες στη Νέα Ιωνία, ενοχλεί. Τιμή μας!!!

 

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, όσο βλέπουμε πόσο τους ενοχλεί!

 

Καλούμε τους εργαζόμενους/ες, τους άνεργους/ες, τους νέους/ες να στηρίξουν ενεργητικά την Εκτός Σχεδίου στις εκλογές της Κυριακής και πολύ περισσότερο μετά από αυτές. Να στείλουν μήνυμα απειθαρχίας, αγώνα και ανατροπής.

 

Για να ενισχυθεί μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο η φωνή όλων αυτών που δεν ακούγονται, των φτωχών, των άνεργων ή εργαζόμενων για 400 ευρώ, των μεταναστών, των χαμηλοσυνταξιούχων, των νέων που δεν βλέπουν να έχουν κανένα μέλλον.

 

Για να γίνουμε πιο πολλές και πιο δυνατές οι φωνές που δεν θα μπορούν να αγνοήσουν

 

https://ektossxediou.blogspot.com

 

ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 15:54

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.