Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 15:28

Καταγγελία για παρέμβαση της αστυνομίας στο Camping Αναιρέσεις

Καταγγελία για παρέμβαση της αστυνομίας στο Camping Αναιρέσεις

 

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση καταγγέλλει την εμφάνιση αστυνομικών δυνάμεων το βράδυ της Πέμπτης 1/8 στην είσοδο του Camping Αναιρέσεις που διεξάγεται από τις 26/8 στο Δρέπανο Αργολίδας, οι οποίοι σταμάτησαν δύο μαθητές με τη δικαιολογία του ελέγχου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Μέλη του ΝΑΡ και της νΚΑ απομάκρυναν του αστυνομικούς.

Η προκλητική στάση της αστυνομίας δεν πρόκειται να αφήσουμε να επαναληφθεί και προφανώς το ζήτημα των ναρκωτικών αποτελεί μια πρόφαση για να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία του camping, καθότι η παρουσία εκατοντάδων κομμουνιστών και κομμουνιστριών στην περιοχή φαίνεται να ενοχλεί τα κυβερνητικά και τα ακροδεξιά στοιχεία, που έχουν θορυβηθεί και ψάχνουν τρόπους να εμποδίσουν την παρέμβαση και τη δράση μας. Δυστυχώς για αυτούς, η διοργάνωση έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία, καθώς πολλοί εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής επισκέπτονται το χώρο καθημερινά, ενώ η παρουσία των συμμετεχόντων του camping στο Δρέπανο για τρίτη χρονιά, όχι απλά δεν δημιουργεί προβλήματα αλλά, χάρη στην κουλτούρα που προωθεί, αποτελεί εναλλακτική επιλογή στο κυρίαρχο πρότυπο διακοπών.

Ειδικά για το ζήτημα των ναρκωτικών, η δικαιολογία της αστυνομίας είναι πραγματικά αστεία, καθώς είναι γνωστή η θέση και η στάση της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση για την καταπολέμηση του φαινομένου των εξαρτήσεων που μαστίζουν τη σύγχρονη νεολαία. Μέσα από το Project Αναιρέσεις και από την ιδεολογική και πολιτιστική παρέμβαση της οργάνωσης, γίνεται προσπάθεια για την προβολή αλλά και την εφαρμογή ενός διαφορετικού προς το κυρίαρχο μοντέλου διασκέδασης και ζωής που βασίζεται στην αυτοοργάνωση και την αλληλεγγύη, τη συλλογική δημιουργία και την ανάδειξη ανώτερων πολιτικών και κοινωνικών δεσμών , καθώς και στην ιδεολογική θωράκιση του κινήματος κόντρα σε κάθε προσπάθεια καταστολής της σκέψης και της παραγωγής γνώσης και θεωρίας. Η νεολαία και ο λαός γνωρίζουν καλά ότι, αν κάποιοι εμπλέκονται στο εμπόριο ναρκωτικών, είναι τα μεγάλα επιχειρηματικά κυκλώματα που συνδέονται με τη νύχτα αλλά και με την ίδια την αστυνομία, με την ανοχή των κυβερνήσεων και με τεράστια κέρδη για το κεφάλαιο.

Το Camping Αναιρέσεις θα συνεχίσει ανενόχλητο το πρόγραμμά του, που ήδη κρίνεται επιτυχημένο, μέχρι και τις 5/8, καθώς αναμένεται να υποδεχτεί ακόμη περισσότερους νέους αυτές τις ημέρες, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιήσει και την κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της νΚΑ στην πόλη του Ναυπλίου.

 

http://nka.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 13:00

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.