Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 21:25

νΚΑ: Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται παιδεία!

νΚΑ: Με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται παιδεία!

Δύο μόλις μέρες μετά την απρόκλητη επίθεση σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών τα «όργανα του νόμου της τάξης» ξαναχτυπούν! Αυτή την φορά, χτυπώντας με άγριο τρόπο την μεγάλη σημερινή μαθητική συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο παιδείας στο Μαρούσι. Οι δυνάμεις καταστολής λειτουργώντας ως το μακρύ χέρι της κυβέρνησης φρόντισαν να πνίξουν την συγκέντρωση με χημικά, να ρίξουν ξύλο στο ψαχνό ενώ προχώρησαν και σε αρκετές αναίτιες προσαγωγές! Μάλιστα η οργή τους ήταν τέτοια, που δεν τους έφτανε το χτύπημα στην μαθητική συγκέντρωση, αλλά φρόντισαν να ρίξουν δακρυγόνα μέχρι και στο mall και στον σταθμό του τραίνου, με προφανή τον κίνδυνο να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί. Κάπως έτσι φαίνεται πως προετοιμάζει την απόσυρση των χημικών, όπως δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο κύριος Χρυσοχοΐδης…

Το μαθητικό κίνημα τους έχει μπει για τα καλά στο μάτι! Δεν μπορούν να χωνέψουν πως η νέα γενιά όχι μόνο τους αμφισβητεί, αλλά με λογικό, τεκμηριωμένο, λαϊκό και βαθιά πολιτικό τρόπο καταρρίπτει την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης σε παιδεία και υγεία. Για αυτό τον λόγο καταφεύγουν στην καταστολή, είτε με γκλοπ και χημικά όπως σήμερα, είτε δια των απουσιών και του αποκλεισμού από την τηλεκπαίδευση από την άλλη. Δεν θα τους περάσει όμως!

Η σημερινή μεγάλη μαθητική συγκέντρωση έξω από το απομακρυσμένο και σιδερόφραχτο υπουργείο δείχνει πως η μαθητιώσα νεολαία δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει! Σε έναν αγώνα όπου έχει την συμπάθεια, την αλληλεγγύη και την ελπίδα να νικήσει όλου του λαού!

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ! ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΜΑΘΗΤΗ!

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ!

ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση

https://nka.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 21:28