Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 12:34

Αθήνα 9 Ιουλίου 2020: Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε από τη συμμορία ΝΔ-ΚΙΝΑΛΠΑΣΟΚ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ και θα πάει στα σκουπίδια

 Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής

Πολύ δυνατό συλλαλητήριο, 25.000 διαδηλωτές: Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε απο την συμμορία ΝΔ-ΚΙΝΑΛΠΑΣΟΚ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ και θα πάει στα σκουπίδια

Πολύ μεγάλο ήταν το σημερινό συλλαλητήριο του λαού στην Αθήνα. Περίπου 25.000 διαδηλωτές συμμετείχαν στις διάφορες συγκεντρώσεις και τελικά στο Σύνταγμα: Στα Προπύλαια κάλεσαν σε συγκέντρωση πρωτοβάθμια σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, συλλογικότητες γειτονιών και πολιτικές δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, κλπ), με το μπλοκ της Επιτροπής για την Ελευθερία στη Διαδήλωση να τίθεται στην κεφαλή της πολύ μεγάλης συγκέντρωσης/διαδήλωσης που πορεύτηκε στην πλατεία Συντάγματος! Πολύς κόσμος είχε συγκεντρωθεί και στις προσυγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ που συνέκλιναν επίσης στην πλατεία Συντάγματος.

Τελικά το χουντικό κατασκεύασμα της ΝΔ που προσπαθεί να ...καταργήσει το δικαίωμα του λαού να αγωνίζεται, ψηφίστηκε από ΝΔ/ΚΙΝΑΛΠΑΣΟΚ/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Ταυτόχρονα, η αστυνομία επιτέθηκε άγρια και διέλυσε για λίγη ώρα μεγάλο κομμάτι του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, ο κόσμος όμως δεν μάσησε και ξαναμαζεύτηκε ο περισσότερος και πάλι στην πλατεία Συντάγματος. Υπάρχουν τραυματίες και προσαχθέντες! Ο αγώνας συνεχίζεται και το χουντικό κατασκεύασμα θα καταλήξει στα σκουπίδια.

epitropi3den.blogspot.com/

 

syntagma5

syntagm8

manthos xrysa

diadilono

syntagm7

syntagm4syntagm6

syntagma6

syntagma9

syntagma1

syntagma3

 

syntagma4

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 21:33