Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 23:08

Αμάξι σκότωσε γυναίκα πρόσφυγα και το γιο της στο Ωραιόκαστρο

Αμάξι σκότωσε γυναίκα πρόσφυγα και το γιο της στο Ωραιόκαστρο

Αυτοκίνητο στο Ωραιόκαστρο χτύπησε τρεις πρόσφυγες όπου οι δύο από αυτούς, μια γυναίκα το ανήλικο παιδί της έχασαν την ζωή τους.

Τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί παρέσυρε ΙΧ που κινούνταν στον δρόμο μπροστά από το Camp και τους χτύπησε θανάσιμα. Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος, ενώ το παιδί κατέληξε στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε κι ένας ακόμη ανήλικος που τραυματίστηκε από το ίδιο ΙΧ.

Ανήλικος είναι και ο τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από το ΕΚΑΒ δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ φέρεται να έχει ορθοπεδικά τραύματα.

Οι πρόσφυγες, μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί ξεσηκώθηκαν κι εξαγριωμένοι έκαψαν το ΙΧ. 

Στις φλόγες παραδόθηκαν επίσης κάδοι απορριμμάτων έξω από το Κέντρο.

Εξαγριωμένοι από το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες κυνήγησαν τον οδηγό ο οποίος βρήκε καταφύγιο στο αστυνομικό φυλάκιο. O οδηγός συνελήφθη από αστυνομικούς.

 Αυτή την ώρα επικρατεί αναστάτωση στην περιοχή γύρω από το κέντρο "φιλοξενίας" και έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ. 

 

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

 

 

 

ΠΗΓΗ: 

tvxs.gr

thestival.gr

alfavita.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 15:54

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.