Κόντρα στο πολεμοκάπηλο και εθνικιστικό κλίμα των ημερών αριστερές οργανώσεις καλούν σε αντιπολεμική διαδήλωση την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στις 7 μ.μ., στο Σύνταγμα. Το κοινό κάλεσμα υπογράφουν το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, η ΟΚΔΕ και το «Κόκκινο Νήμα», αλλά και άλλες οργανώσεις και κινήσεις προσανατολίζονται σε συμμετοχή με δικές τους ανακοινώσεις.
Η λαϊκή μουσική κολεκτίβα από την Τουρκία, Grup Yorum, συγκροτήθηκε το ΄85 μέσα στη χούντα του Εβρέν. Γεννήθηκε μέσα από τον λαό και υπηρετεί τον λαό. Έτσι μπορεί να του δίνει ελπίδα και λύση, να στέκεται στο πλευρό του στην πρώτη γραμμή πληρώνοντας ακριβά το τίμημα αυτό. Ηχογράφησε και κουρδικά τραγούδια, έκανε κριτική, κατήγγειλε τον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό, τραγούδησε τα τραγούδια των ανταρτών, τίμησε τους μεγάλους επαναστατικούς και απελευθερωτικούς αγώνες των λαών της Ανατολίας, οργάνωσε τον λαό και ένωσε ένα εκατομμύριο ανθρώπους να διαδηλώνουν στις συναυλίες τους «Για την Ανεξαρτησία».
Η φίμωση των αγωνιστών του εκπαιδευτικού και αντιρατσιστικού κινήματος δεν θα περάσει. Η κυβέρνηση χτυπά τα δικαιώματα όλων των εργαζόμενων και για να το καταφέρει έχει επιδοθεί σε έναν αντιδημοκρατικό κατήφορο από το χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο για την προληπτική απαγόρευση των διαδηλώσεων ως τις πειθαρχικές διώξεις σε βάρος συνδικαλιστών και αγωνιστών. Η λογοκρισία και η τρομοκρατία των αγωνιστών δεν θα περάσουν. Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως η δίωξη σε βάρος του εκπαιδευτικού Τζεμαλή Μηλιαζήμ.
Την Τρίτη 21 Ιουλίου στις 12μεσ θα συγκεντρωθούμε στο Σύνταγμα και θα προχωρήσουμε σε διάβημα στη Βουλή. Στις 11 το πρωί στη Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αντιρατσιστή εκπαιδευτικό Μηλιαζήμ Τζεμαλή στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, την ώρα που καλείται να καταθέσει την έγγραφη απολογία του στο πλαίσιο της διαδικασίας άσκησης πειθαρχικής δίωξης για αναρτήσεις του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.
Ο θάνατος του Βασίλη Μάγγου είναι μία ακόμα δολοφονία της αστυνομίας και της κυβέρνησης της ΝΔ. Ο 27χρονος Βασίλης, όπως και πολλοί άλλοι διαδηλωτές την προηγούμενη ημέρα, είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο Βόλο από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον συλληφθέντα της διαδήλωσης της 13ης Ιουνίου ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, στις 14 Ιουνίου. 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει και συμμετέχει αποφασιστικά στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες/τριες την Τετάρτη 15 Ιούλη στις 5.00 μ.μ. στην πλατεία Βικτωρίας που καλούν αντιρατσιστικές αντιφασιστικές κινήσεις, δημοτικά σχήματα, κοινότητες μεταναστών.
Σελίδα 1 από 40