Με μια σειρά τροπολογίες που κατατέθηκαν αργά χτες βράδυ, ως συνήθως σε άσχετο νομοσχέδιο...η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να ξεπουλήσει άρον άρον τα "ασημικά" του ελληνικού δημοσίου συνεχίζοντας το όργιο των ιδιωτικοποιήσεων / ξεπουλήματος στο κεφάλαιο του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων. Με τις τροπολογίες επιχειρεί να βάλει ταφόπλακα στη ΛΑΡΚΟ, βγάζει στο σφυρί τα 10 μεγάλα περιφερειακά λιμάνια της χώρας και "προικίζει" με ακόμα μεγαλύτερα οφέλη τους νέους "επίδοξους σωτήρες" των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.  
Με τη δίκη του συναγωνιστή Ηλία Σμήλιου, δάσκαλου, δημοτικού συμβούλου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και μέλους του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την Τρίτη 4 Φλεβάρη 2020, καθώς και τις δίκες/διώξεις δεκάδων άλλων αγωνιστών στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δικάζονται οι δημοκρατικοί, ακηδεμόνευτοι, μαχητικοί αγώνες που έφεραν νίκες και έδειξαν το δρόμο πώς θα παλέψουμε για να σώσουμε λαϊκή κατοικία και περιουσία, αλλά και να ανατρέψουμε συνολικά την αντιλαϊκή λαίλαπα των μνημονίων. 
Ο εργαζόμενος λαός και  η νεολαία, παρακολουθούν, με ιδιαίτερη ανησυχία τα σύννεφα του πολέμου να μαζεύονται στην περιοχή:
Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο που τα σύννεφα του πολέμου μαζεύονται επικίνδυνα όχι μόνο πάνω από την περιοχή μας, αλλά και πάνω από την ίδια μας την χώρα.
 Κλείνουν φέτος 24 χρόνια από τα γεγονότα στα Ιμιαπου έφεραν πιο κοντά από ποτέ την πολεμική απειλή ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Αυτή η πολεμική απειλή, ως αποτέλεσμα της αντιδραστικής διαμάχης των άρχουσων τάξεων των δύο χωρών, είναι και σήμερα ξανά στο προσκήνιο.
H ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει αμέριστα τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ για να ληφθούν άμεσα τα μέτρα ασφαλείας και να σταματήσουν οι απανωτές εργατικές δολοφονίες. Καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση απαξίωσης, κατάργησης των μέτρων ασφαλείας και διάλυσης των εργατικών δικαιωμάτων που ακολουθούν η διοίκηση της ΛΑΡΚΟ και η κυβέρνηση της ΝΔ.
Σελίδα 1 από 26