Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους - Έξω οι βάσεις και τα στρατηγεία του ΝΑΤΟ από την Ελλάδα - Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο - Καμια συμμετοχή Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων σε αποστολές του ΝΑΤΟ -Όχι στους αντιδραστικούς ανταγωνισμούς του κεφαλαίου. -Όχι στις εξορύξεις. Δεν πολεμάμε για τα πετρέλαια και τις ΑΟΖ   -Διεθνιστική αλληλεγγύη σε όλους του λαούς της περιοχής 
Αθήνα: Επίσκεψη Πομπέο:ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/9, 6:30 μμ, πάρκο Ελευθερίας Την ίδια στιγμή που οι ΗΠΑ συνταράσσονται από αγώνες και κινητοποιήσεις, οι οποίες αντιμετωπίζουν βάναυση κρατική καταστολή, η κυβέρνηση της ΝΔ και σύσσωμος ο αστικός πολιτικός κόσμος επιχαίρουν για την επίσκεψη του υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στις 28 – 30 Σεπτέμβρη. Τίποτα καλό δεν υπάρχει σ’ αυτή, για τους εργαζόμενους, τη νεολαία και το λαό της χώρας μας, αλλά και όλης της περιοχής!
Σε μία κίνηση πρόκληση για τον ελληνικό λαό και την ειρήνη στην περιοχή ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Πομπέο, εκπρόσωπος μιας πολεμοκάπηλης, σκοταδιστικής κυβέρνησης που ενισχύει την δολοφονική αστυνομική βία, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα με σταθμούς τη ΝΑΤΟϊκή βάση στη Σούδα, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Στόχος να ενισχύσει την παρουσία και τα συμφέροντα του αμερικανικού ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου (εξορύξεις, ενεργειακοί δρόμοι, λιμάνια κτλ), την στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ ( βάσεις, αεροδρόμια κλπ) αλλά και το ρόλο του ΝΑΤΟ στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων.
Ανεπιθύμητος ο εκπρόσωπος του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού Πομπέο. Έξω οι φονιάδες των λαών από τη χώρα. Έξω βάσεις, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ. Ενάντια σε πόλεμο – εθνικισμό – ιμπεριαλισμό – φασισμό. Ζήτω η φιλία των λαών. Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες – μετανάστες Το κείμενο υπογράφουν: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΡΑΣ, Αριστερό Ρεύμα, ΕΕΚ, ΚΚΕ(μ-λ), Λαϊκή Ενότητα, ΝΑΡ
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή αντιφασιστική συγκέντρωση μπροστά από το Εφετείο την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 9.30 πμ με προσυγκέντρωση στο ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι στις 9.00 πμ.  Επτά χρόνια από τη στυγνή και οργανωμένη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και η δίκη των δολοφόνων του, φυσικών και ηθικών αυτουργών, φτάνει επιτέλους στην ολοκλήρωσή της. 
Επτά χρόνια από τη στυγνή και οργανωμένη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και η δίκη των δολοφόνων του, φυσικών και ηθικών αυτουργών, φτάνει επιτέλους στην ολοκλήρωσή της. Στις 7 Οκτώβρη θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.
Σελίδα 1 από 41