Το ποτάμι οργής και της απαίτησης για δικαιοσύνη δε θα γυρίσει πίσω. Το κίνημα που ξεκίνησε την ίδια μέρα της τραγωδίας δεν έχει ακόμα κορυφωθεί. Θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τους αγώνες μας, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε σχολή και σχολείο, σε όλους τους δρόμους και τις πλατείες.
48ωρη Απεργία των Σωματείων στην Hellenic Train και 24ωρη Απεργία του του Σωματείου Ηλεκτροδηγών και Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης ΣΤΑΣΥ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Σιδηροδρομική τραγωδία – Οι ιδιωτικοποιήσεις και η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης σκοτώνουν
Οι ουκρανικές, ιρανικές και λευκορωσικές κοινότητες στην Αθήνα ενώνονται ενάντια στις δικτατορίες του Πούτιν, του Χαμενεΐ και του Λουκασένκο. Καταδικάζουμε την καταστολή των διαδηλωτών από την ιρανική δικτατορία και τη δολοφονία του ιρανικού λαού. Η φασιστική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και η δολοφονία ουκρανικών γυναικών και παιδιών υποστηρίζεται από τα καθεστώτα Χαμενεΐ και Λουκασένκο. Γι' αυτό διαμαρτυρόμαστε μπροστά από τις πρεσβείες του Ιράν και της Ρωσίας.Γι' αυτό διαδηλώνουμε μπροστά στις πρεσβείες του Ιράν και της Ρωσίας και σας καλούμε να μας ακολουθήσετε στη πορεία την Κυριακή 22/01/2023 , στις 13:00
Η ανακοίνωση του θανάτου του 16χρονου Ρομά από την δολοφονική εκτέλεση του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, με δύο σφαίρες για 20 ευρώ βενζίνη, μας γεμίζει οργή και θλίψη! Εκφράζουμε τη θλίψη μας στην οικογένεια του δολοφονημένου Κωνσταντίνου και υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε στο πλευρό της για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να σταματήσουν τα ρατσιστικά εγκλήματα της κυβέρνησης ενάντια στους Ρομά. Η οργή μας ξεχειλίζει! Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας είναι η ίδια η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης που λίγες ώρες μετά τη δολοφονία έδωσε 600 € μπόνους στις δυνάμεις καταστολής.
Ο Τουρκικός στρατός βομβαρδίζει ξανά το Κομπανί και τα εδάφη της κουρδικής αυτονομίας. Ο μόνος που ωφελήθηκε από τη φονική έκρηξη στην Ιστανμπούλ την περασμένη βδομάδα ήταν η Τουρκική κοινοβουλευτικη δικτατορία. Προβοκάτσια για άλλοθι εισβολής, λοιπόν. Αλληλεγγύη στη #Ροζάβα και στην Αυτόνομη Διοίκηση Βόρειας και Ανατολικής Συρίας!
Σελίδα 1 από 55