Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 19:47

Νεκρός και τρίτος εργαζόμενος από το «ατύχημα» στη Σκάλα Λακωνίας.

Έχασε τελικά τη ζωή του ο 22χρονος Γιώργος Δεντάκος, ο ένας από τους δύο σοβαρά τραυματισμένους στο εργατικό «ατύχημα» που έγινε στη Σκάλα Λακωνίας την 1η Αυγούστου. Ο 22χρονος πέθανε χτες ύστερα από 23 μέρες νοσηλείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση όλες αυτές τις μέρες. Άλλοι δύο εργαζόμενοι είχαν χάσει τη ζωή τους στο ίδιο «ατύχημα».

Ο 22χρονος δούλευε σε συνεργείο ιδιωτικού εργολάβου το οποίο είχε αναλάβει να καθαρίσει το αντλιοστάσιο του βιολογικού καθαρισμού στο κέντρο της πόλης της Σκάλας στην πλατεία Πηγών. Οι εργαζόμενοι που κατέβηκαν στο φρεάτιο άρχισαν να χάνουν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις και κάλεσαν βοήθεια. Κάποιοι που άκουσαν τις εκκλήσεις τους έσπευσαν να βοηθήσουν. Ένας απ’ αυτούς ήταν ο ο 37χρονος Βασίλης Αλεξανδρής, που δούλευε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής, ο οποίος όμως κι αυτός έχασε τις αισθήσεις του. Τελικά ανασύρθηκαν νεκροί ένας 51χρονος Βούλγαρος εργαζόμενος στο συνεργείο καθαρισμού και ο 37 που πήγε να βοηθήσει, ενώ δύο άλλοι εργαζόμενοι ανασύρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ένας από αυτούς ήταν ο 22χρονος Γιώργος Δεντάκος, ο οποίος δυστυχώς έχασε τελικά χτες τη ζωή του.

 

 

 

 

Διαβάστε «Πρωτοβουλία Κατοίκων Σπάρτης: 1η Αυγούστου 2017 – Δύο Νεκροί Εργάτες στη Σκάλα Λακωνίας»


Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 17:30

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.