Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 08:42

Σύλλογος Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας: ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Σύλλογος Συνταξιούχων Ιονικής και Λαϊκής Τράπεζας:

ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

-Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την καρδιά του καλοκαιριού (14/7) και με 37 βαθμούς  θερμοκρασία, η πρώτη συγκέντρωση των συνταξιούχων του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα, για την ανατροπή της εξοντωτικής μείωσης της Επικουρικής μας Σύνταξης στα 50 Ευρώ το μήνα.

-Επιδόθηκε αγωνιστικό ψήφισμα των συγκεντρωμένων στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στον Υπουργό Κο Γ. Κατρούγκαλο και στον Υφυπουργό Κο Τ. Πετρόπουλο. Επιδόθηκε επίσης το ψήφισμα στο Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ. (Παραθέτουμε παρακάτω όλο το κείμενο του ψηφίσματος).

-Αναμένεται η συνέχεια της διαβούλευσης των Συλλόγων Συνταξιούχων Μελών ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και της Ομοσπονδίας μας ΟΣΤΟΕ, με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης .

-Η τηλεοπτική κάλυψη της συγκέντρωσης έγινε από την ΕΡΤ (στιγμιότυπα προβάλλονται σήμερα στις 12.00 μ.μ. στις 15.00 μ.μ. και στις 21.00 μ.μ.) και το STAR (στιγμιότυπα προβάλλονται σήμερα στις 16.30 μ.μ. και στις 19.50 μ.μ.).

-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

 

TAPITAT.keimeno1tapiltal.keimeno2

 

TALPITAT1

tapiltat.0tapiltat2tapiltat.3talpitat3talpitat2

 

www.syntaxilte.gr

 ergatiki/photos

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 16:38

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.