Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 18:23

Τρία ακόμα θανατηφόρα εργατικά «ατυχήματα» τις τελευταίες τρεις μέρες

Στον Μαραθώνα, το πρωί του Σαββάτου, ένας 44χρονος συμβασιούχος εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου σκοτώθηκε στη λεωφόρο Μαραθώνος, στη Νέα Μάκρη, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω του, την ώρα που με συνάδελφό του φόρτωναν κάδο στο απορριμματοφόρο του δήμου.

Το βράδυ της Κυριακής 45χρονος εργάτης που δούλευε από τον Ιούνη σε ιδιωτική εταιρεία στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά έχασε τις αισθήσεις του εν ώρα εργασίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Στις Σκουριές Χαλκιδικής το πρωί της Δευτέρας ένας 46χρονος υλοτόμος που εργαζόταν σε εταιρεία στην οποία η Ελληνικός Χρυσός είχε αναθέσει την υλοτόμηση της περιοχής καταπλακώθηκε από δέντρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Για τα εργατικά «ατυχήματα» που έγιναν το καλοκαίρι του 2017, διαβάστε: «Καλοκαίρι 2017: τα εργατικά «ατυχήματα» αποδεκατίζουν την εργατική τάξη». 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 17:20

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.