Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 22:50

48ωρη Απεργία και Απεργιακό Πρόγραμμα στο ραδιοφωνικό σταθμό 105,5 Στο Κόκκινο

Καταγγελία από την Ειρήνη Προμπονά
Στις 12 ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν απεργιακές εκπομπές Στο Κόκκινο μέχρι τις 6 το απόγευμα. Κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής,δεν είναι εφικτό καθώς μέσα στο στούντιο βρίσκονται η κ. Νατάσα Θεοδωρακοπουλου, προεδρος της Left Media, ο κ. Νικολτσιος , ο διευθύνων σύμβουλος και ο Δημήτρης Στούμπος, μέλος του Δ.Σ. της Left και δεν επιτρέπουν να γίνουν οι εκπομπές αυτές.
Φανταστείτε την εικόνα στο στούντιο....αλήθεια, τι φοβάται η διοίκηση και δεν μας αφήνει να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει απο χτες;
Έχετε καταλάβει την εικόνα που δίνετε προς τα έξω ή απλά δεν σας μέλλει και τόσο;

Απεργιακό Πρόγραμμα 105,5 Στο Κόκκινο - Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

12:00 – 14:00 μμ. Το σκάνδαλο NOVARTIS με τον Κώστα Σαββόπουλο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη

14:00 – 16:00 μμ. 12 χρόνια ανοιχτά μικρόφωνα στα κινήματα, με την Ειρήνη Προμπονά και την Γιάννα Αθανασίου

16:00 – 18:00 μμ. Το Μακεδονικό ζήτημα – Οι εθνικιστικές παρωπίδες και οι γεωπολιτικές διαστάσεις. Με τον Γιάννη Ανδρουλιδάκη και τον Διονύση Ελευθεράτο

19:00 Πάρτι στο BOO! Café Bar στην οδό Σαρρή 21 δίπλα από τον ρ/σ Στο Κόκκινο – Ελάτε να τα πούμε και να τα πιούμε

Ακούστε μας διαδικτυακά εδώ:

live24.gr/radio/generic.jsp

 

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας από τις 12 μ. του Σαββάτου, 10 Φεβρουαρίου έως τις 12 μ. της Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφωνίας, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr».

Η απεργία συνεχίζεται ως απάντηση στις τέσσερις απολύσεις στις οποίες προχώρησε η εργοδοσία του σταθμού και οι οποίες προστίθενται στις ήδη υφιστάμενες απολύσεις εργαζομένων, που δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους, ενώ ήδη τους οφείλονταν δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ζητούν την ανάκληση όλων των απολύσεων, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων στο σταθμό και την καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους συναδέλφους.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

 

ergazomenoistokokkino.blogspot.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 15:37

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.