Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 23:18

Τεράστια μοτοπορεία των απεργών εργαζομένων ντελιβερι- κούριερ

 

8/10/20 – Απεργιακή Μοτοπορεία Δικυκλιστών
Με εκατοντάδες μηχανάκια πλημμύρισαν οι δρόμοι της Αθήνας με τη σημερινή απεργιακή μοτοπορεία των οδηγών δίκυκλου.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε στο Πεδίο του Άρεως. Από τη μικροφωνική ακούγονταν τα αιτήματά τους και χαιρέτισαν εργαζόμενοι από διαφορετικές περιοχές και μαγαζιά.

Η μοτοπορεία έκανε μεγάλο γύρο στο κέντρο της Αθήνας εντυπωσιάζοντας όσους την έβλεπαν με τη μαζικότητα της. Από το Πεδίο του Άρεως προς το Υπουργείο Εργασίας και τη Βουλή, μετά Μεσογείων, Αγίας Παρασκευής, Κηφισίας, Βασ. Σοφίας, Βασ. Κωνσταντίνου, Χαμοστέρνας, Πειραιώς για να καταλήξουν σε συγκέντρωση-συνέλευση στο Θησείο.

Ντελιβεράδες, κούριερ, υπάλληλοι εξωτερικών εργασιών παλεύουν για καλύτερες συνθήκες εργασίας, μέσα ατομικής προστασίας, ένσημα, βαρέα ανθυγιεινά, ενάντια στην τρομερή εντατικοποίηση που έχει εκτοξευθεί την περίοδο του κορονοϊού, ενάντια στην εργοδοτική ασυδοσία που παραβλέπει τις υποχρεώσεις για εταιρικό μηχανάκι και επίδομα χρήσης προς τους εργαζόμενους.

Φωτό: Μάνος Νικολάου

www.ergatiki.gr

 SVEO.Kourier

 

 

courier2

courier3

coyrier5

courier6

courier7

courier10

courier8

courier9

 

courier1

courier11

courier12

courier13

courier14

courier15

courier16

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 23:45

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.