Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 23:53

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο Παρασκευή, 01/10/2021 στις 18.00 στα Προπύλαια

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο (ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ)

αύριο Παρασκευή, 01/10/2021 στις 18.00 στα Προπύλαια

Παράνομη κρίθηκε αργά το βράδυ σήμερα η απεργία – αποχή ενάντια στην «αξιολόγηση» που έχουν κηρύξει οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατέθεσε αγωγή κατά των Διδασκαλική Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών (ΔΟΕ), Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) και Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ), ζητώντας να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία-αποχή που στοχεύει στη μη εφαρμογή του νόμου για την αξιολόγηση.

Οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ καλούν αύριο στις 6μμ σε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια

 diadilosi1

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις ΕκπαιδευτικώνΔΕ

Αθήνα στις 6.00μμ στα Προπύλαια!

Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν! Με τον ανυποχώρητο αγώνα μας μπορούμε να βάλουμε φραγμό στην αντιεκπαιδευτική – αντιδραστική πολιτική της κυβέρνησης!

Καμία απαγόρευση δεν μπορεί να κάμψει το μαζικό εκπαιδευτικό κίνημα και τον αγώνα ενάντια στα αντιδραστικά σχέδια της κυβέρνησης για την αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών!

Οι αγώνες δεν κρίνονται στα δικαστήρια! Στους δρόμους γιγαντώνουν και δικαιώνονται!

Όλοι στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που οργανώνουν τα εκπαιδευτικά σωματεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις!

 

ΟΛΜΕ

Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μπροστά στο συντριπτικό ρεύμα των συναδέλφων και των σχολείων σε όλη την Ελλάδα που δηλώνουν μαζικά απεργία – αποχή από την λεγόμενη αξιολόγηση καταφεύγει για μια ακόμα φορά στην τρομοκράτηση και την καταστολή. Κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή εναντίον των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών για να βγάλει την απεργία – αποχή παράνομη και καταχρηστική.

Αυτές οι κινήσεις δείχνουν τον πανικό της κυβέρνησης απέναντι στην ομόθυμη καταδίκη της πολιτικής της από το κλάδο.

Καλούμε όλους και όλες στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο (ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ) αύριο Παρασκευή, 01/10/2021 στις 18.00 στα Προπύλαια.

Κάτω τα χέρια από τη δημόσια Παιδεία!

Κάτω τα χέρια από την απεργία!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 23:58

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.