Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 11:27

ΑΔΕΔΥ: Άμεση παύση της δίωξης του Παύλου Αντωνόπουλου

Κατηγορία Εργατικό Κίνημα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση παύση της δίωξης του Παύλου Αντωνόπουλου

Τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017, γίνεται στα Δικαστήρια (πρώην σχολή Ευελπίδων) η εξ αναβολής δίκη του πρώην μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Παύλου Αντωνόπουλου. Ο Π. Αντωνόπουλος δικάζεται με τις ανυπόστατες κατηγορίες για αντίσταση κατά της Αρχής και συμμετοχή σε παράνομη συγκέντρωση! Συνελήφθη κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που έδιναν εκπρόσωποι Σωματείων και Πολιτικών οργανώσεων στις 8 Ιανουαρίου του 2014 για να καταγγείλουν την απαγόρευση από τη ΓΑΔΑ των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από την Ελλάδα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την παραπομπή σε δίκη του Παύλου Αντωνόπουλου και καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και Σωματείων και ευρύτερα τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να παρευρεθούν στη συγκέντρωση συμπαράστασης στο διωκόμενο αγωνιστή, τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 9:00πμ, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων (κτήριο 8, αίθουσα 2).

Να απαιτήσουμε την άμεση παύση της δίωξης και την αθώωση του Π. Αντωνόπουλου καθώς και την παύση της δίωξης όλων όσων διώκονται για την πολιτικοσυνδικαλιστική τους δράση.

Οι πολιτικές διώξεις με τρομοκρατικό χαρακτήρα πρέπει να απαντηθούν από ολόκληρο το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΑΔΕΔΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 21:25
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.