Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 20:58

Ο.Δ.Π.Τ.Ε.-24ωρη απεργία στις 12/10 για τις δικαστικές διώξεις στα Πανεπιστήμια

Κατηγορία Εργατικό Κίνημα

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

(Ο.Δ.Π.Τ.Ε.)

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12-10-2015 ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Αθήνα 7 Οκτωβρίου 2015

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας στη συνεδρίαση του στις 5 Οκτώβρη 2015 αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης, εκφράζοντας την έντονη αντίθεση του στις δικαστικές-συνδικαλιστικές διώξεις που υφίσταται ο κλάδος μας, με την παραπομπή σε δίκη τριών μελών του Προεδρείου της Ομοσπονδίας, οκτώ (8) διοικητικών υπαλλήλων του ΕΚΠΑ και τριών (3) του ΕΜΠ, με την κατηγορία της “μη συμμόρφωσης σε δικαστική απόφαση η οποία έκρινε την 48ωρη απεργία μας που είχε προκηρυχθεί στις 25-26 Νοεμβρίου 2015 στα πλαίσια του μακρόχρονου και δίκαιου αγώνα μας για την επάνοδο στα ιδρύματα των υπό διαθεσιμότητα συναδέλφων, ως ΠΑΡΑΝΟΜΗ για τυπικούς λόγους. (βλέπε σχετικό ψήφισμα – καταγγελια της ΟΔΠΤΕ).

Χρέος όλων μας είναι να αντισταθούμε με αγωνιστικότητα στις εν λόγω διώξεις που φαλκιδεύουν αναφαίρετα συνδικαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα και στοχεύουν στον εκφοβισμό και στην καθυπόταξη των εργαζομένων για να περάσουν οι ακραία αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση και να συγκεντρωθούν έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων την Δευτέρα 12 Οκτώβρη 2015, στις 09.00π.μ. ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, για να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων που δικάζονται και να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.Δ.Π.Τ.Ε.

Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας

Παπαδόπουλος Σάββας             Γρηγοριάδης Νικόλαος

 

54 Ψηφίσματα Πρωτοβάθμιων Σωματείων και Ομοσπονδιών για τους 14 συναδέλφους διοικητικούς που διώκονται για τη συμμετοχή τους στη μεγάλη απεργία ενάντια στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις στα Πανεπιστήμια. Στις 12 Οκτώβρη όλοι και όλες στα δικαστήρια!

 

ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΔΩ: www.elaliberta.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 23:25
Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.