Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 23:44

Συντονισμός συλλογικοτήτων Αττικής ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! 11-12 Μαρτίου να μιλήσουν οι γειτονιές της Αθήνας

Συντονισμός συλλογικοτήτων Αττικής

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

Το ποτάμι της οργής για το έγκλημα στα Τέμπη φουσκώνει καθημερινά με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις.

Το Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Μαρτίου να μιλήσουν οι γειτονιές της Αθήνας.

Απευθύνουμε κάλεσμα για να οργανωθούν σε κάθε γειτονιά συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το έγκλημα, συγκεντρώσεις καταδίκης των ενόχων και των πολιτικών που σκοτώνουν, συγκεντρώσεις διεκδίκησης δημοσίων, σύγχρονων και ασφαλών συγκοινωνιών και γενικότερα δημόσιων κοινωνικών αγαθών.

Αγώνας διαρκείας για να δικαιωθούν οι νεκροί του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Να πληρώσουν οι ένοχοι. Καμία συγκάλυψη – καμία ανοχή.

Οι συγκοινωνίες, οι μεταφορές, η ενέργεια, το ρεύμα, η υγεία, η παιδεία, η πρόνοια είναι κοινωνικά αγαθά. Πληρώνονται από τους φόρους μας. Υπάρχουν για να εξυπηρετούν τον λαό.  Έξω η επιχειρηματική λογική του κέρδους. Να είναι αποκλειστικά δημόσιες υπηρεσίες.

Οι ιδιωτικοποιήσεις, οι «μνημονιακές υποχρεώσεις» και οι κυβερνήσεις που τις υπηρετούν, δολοφονούν! Όχι άλλοι νεκροί στο βωμό του κέρδους.

 Απευθύνουμε κάλεσμα για να οργανωθούν σε κάθε γειτονιά συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας  για το έγκλημα, συγκεντρώσεις καταδίκης των ενόχων και των πολιτικών που σκοτώνουν, συγκεντρώσεις διεκδίκησης δημοσίων, σύγχρονων και ασφαλών συγκοινωνιών και γενικότερα δημόσιων κοινωνικών αγαθών.

 

Συγκεντρωτική λίστα με τα τοπικά καλέσματα των συλλογικοτήτων του Συντονισμού μας (θα ανανεώνεται):

Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης καλεί σε συγκέντρωση το Σάββατο 11/3 στις 11.00 στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης

NEA SMYRNH

Η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας καλεί σε συγκέντρωση το Σάββατο 11/03 στις 12:00, στην πλατεία Σημηριώτη. Θα ακολουθήσει πορεία.

N.ionia

Η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης και η Λέσχη Αμπάριζα καλούν το Σάββατο 11/03 στις 12:00 σε πορεία στην πλατεία Σουρμένων.

ELLHNIKO

AMPARIZA

ΗΕργατική Λέσχη Καλλιθέας καλεί το Σάββατο 110/03 στις 12:30 μ.μ. στην Πλατεία Κύπρου.

 11marth2023

Η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα καλεί το Σάββατο 11/03 στις 12:00 σε συγκέντρωση στο σταθμό μετρό Σεπολίων.

KOLONOS

Συλλογικότητες και κάτοικοι από Αγίους Αναργύρους, Ίλιον και Καματερό καλούν το Σάββατο 11/03 στις 12.00 στην κεντρική πλατείου Ιλίου (πλατεία Γεννηματά).

ILION

Η Επιτροπή Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γκύζη- Πολυγώνου, η Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη-Πολυγώνου, Το Μυρμήγκι - Στέκι Αλληλεγγύης Κυψέλης και ο Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου'' καλούν σε συγκέντρωση το Σάββατο 11/03 στις 13.00 στην πλατεία Πρωτομαγιάς.

GYZH

 

https://www.facebook.com/events/

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 11:48

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.