Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 00:22

Κάτω τα χέρια από Η. Σμήλιο και Ζ. Κλεισιάρη! Συγκέντρωση στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης 30/6

Κάτω τα χέρια από Η. Σμήλιο και Ζ. Κλεισιάρη! Συγκέντρωση στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης 30/6

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους δικαζόμενους αγωνιστές Ηλία Σμήλιο και Ζήση Κλεισιάρη διοργανώνεται από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 στις 10.30 το πρωί στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Για πολλοστή φορά ο δάσκαλος Ηλίας Σμήλιος σύρεται στο εδώλιο, αυτή τη φορά μαζί με τον δικηγόρο Ζήση Κλεισιάρη. Το “αδίκημά” τους; Η συμμετοχή στον αγώνα που διεξάγει με επιτυχία ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στην αρπαγή λαϊκών σπιτιών ή μαγαζιών από τις Τράπεζες μέσω των Πλειστηριασμών.

Ανακοινώσεις καταγγελίας της δίωξης των αγωνιστών έχουν εκδώσει σωματεία, συλλογικότητες, μαζικοί φορείς και πολιτικές οργανώσεις μεταξύ των οποίων η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, η νΚΑ κ.ά.

http://pandiera.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 00:26

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.