Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 23:37

Καμπάνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ: Καλούμε αύριο Τρίτη στις 11 πμ στο Εφετείο

Καμπάνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ: Καλούμε αύριο στις 11 πμ στο Εφετείο

Σήμερα η αντιφασιστική συγκέντρωση αριθμούσε περίπου 300 άτομα. Δεν άφησε κανένα χώρο στο κάλεσμα των ελαχίστων φασιστών που βρέθηκαν στο Εφετείο. Κάποια στιγμή μάλιστα το μπλοκ των σωματείων του ΠΑΜΕ δέχτηκε μπουκάλια από τους θρασύδειλους ναζί αλλά η φωνή και η μαχητική στάση του αντιφασιστικού κινήματος δεν άφησε περιθώριο. Η διαδικασία σήμερα συνεχίστηκε και γνωστοποιήθηκε ότι κανένας από τους 7 διευθυντές της εγκληματικής οργάνωσης δε θα έχουν ελαφρυντικά, ενώ μόνο 4 πρώην βουλευτές οδηγούνται στη διαδικασία των ποινών με αναγνωρισμένα ελαφρυντικά. Το ίδιο ισχύει για 10 ακόμα κατηγορούμενους.
Σήμερα ο Λαγός μαζί με τον μιας χρήσης κι ειδικής αποστολής ακροδεξιό συνήγορο του Κωνσταντίνο Πλεύρη σε ρεσιτάλ ανιστόρητων και φασιστικών αναφορών κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της έδρας πλην της Εισαγγελέα Οικονόμου. Το αίτημα μετά από πολλές ώρες απερρίφθη ομόφωνα από άλλη σύνθεση δικαστηρίου και η έδρα με πρόεδρο Λεπενιωτη επέστρεψε στην έδρα.
Ανακοινώθηκε ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο στις 11 π.μ με την πρόταση της Εισαγγελέως επί των ποινών. Θα ακολουθήσει η αγόρευσή της υπεράσπισης και η απόφαση επί των ποινών. Τελευταίο στάδιο η απόφαση επί της αναστολής της έκτισης των ποινών.
Μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση της διαδικασίας η καμπάνια ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΘΏΟΙ καλεί σε αντιφασιστικό παρόν μπροστά από το Εφετείο.

Καλούμε αύριο στις 11 πμ στο Εφετείο.
ΔΕΝ κάνουμε ούτε βήμα πίσω.
Να επιβληθούν οι υψηλότερες ποινές!
Καμία αναστολή. Να καταλήξουν οι ναζί εγκληματίες στη φυλακή!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

Δεν είναι αθώοι

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 23:41

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.