Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 16:19

Το κράτος της καταστολής είναι ο μάτσο βιαστής! Σάββατο 17/7 και ώρα 19:00 στην Πλατεία Συντάγματος.

Το κράτος της καταστολής είναι ο μάτσο βιαστής.

Καλούμε σε συγκέντρωση πορεία το Σάββατο 17/7 και ώρα 19:00 στην Πλατεία Συντάγματος.

Στο κράτος και τους μηχανισμούς του αποκρυσταλλώνεται όλη η πατριάρχη βία πάνω στα σώματα μας.

Το κράτος Το κράτος είναι ο Λόγος του Πατέρα. Θα τιμωρήσει, θα νουθετήσει, θα ξυλοκοπήσει, θα βιάσει για να εδραιώσει την εξουσία του και θα δολοφονήσει.

Νομίζουν πως φοβόμαστε

Γυναίκες θηλυκότητες και λοατκια γνωρίζουμε καλά πως τα θύματα που υποφέρουν καθημερινά δεν έρχονται αντιμέτωπα μόνο με το πρόσωπο του θύτη αλλά με ολόκληρο το σύστημα που συγκαλύπτει και ξεπλένει κάθε πατριάρχη, βιαστή, μπάτσο, δικαστή, γυναικοκτόνο.

Τα θύματα και οι επιζώσες καταδικάζονται σε φαύλους κύκλους κακοποίησης και βίας μέχρι να χτιστεί εν σώματο τοίχος προστασίας από το κίνημα.

Κάθε πλάσμα που παράγει λόγο για την καταπίεση, το τραύμα, τον βασανισμό του είναι και θύμα του κράτους και των μηχανισμών του.

Κατεβαίνουμε στο κέντρο γιατί το Κράτος, τοπικό και κεντρικό, όπως και οι φορείς διαχείρισης της έμφυλης βίας φέρουν τεράστια ευθύνη για τον βασανισμό της αδελφής μας αλλά και κάθε επιζώσας που είναι καταδικασμένη να εγκλωβιστεί στα κυκλώματα και στον κακοποιητή με τις ευλογίες τους.

Μέσα από την άμεση ανάγκη του συμβάντος ξεδιπλώθηκε ολόκληρο το κουβάρι των ελλείψεων σε δομές υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών, συμβουλευτικά κέντρα σε κάθε περιοχή και σχολείο και πρωτεύοντος στέγες φιλοξενίας!

Θέτουμε στο κέντρο της κουβέντας την άμεση στήριξη των θυμάτων..

Το κράτος και η αστυνομία συγκαλύπτει

Η αλληλεγγύη θα νικήσει

Καμία κανένα μόνο

https://www.facebook.com/events/

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 16:23

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.