Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 21:21

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταγγελία για τις επιθέσεις με ΜΑΤ και χημικά σε συνταξιούχους και Καισαριανή

Καταγγελία για τις επιθέσεις με ΜΑΤ και χημικά σε συνταξιούχους και Καισαριανή

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη νέα επίθεση των δυνάμεων καταστολής σήμερα ενάντια στους συνταξιούχους (με ΜΑΤ και χημικά!), όπως ακριβώς έκαναν και στη χθεσινή κινητοποίηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων αριστερών οργανώσεων και συλλογικοτήτων στην Καισαριανή, ενάντια στη φιέστα Τσίπρα. Σήμερα τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους συνταξιούχους που διεκδικούν το δικαίωμά τους σε μια αξιοπρεπή ζωή, χθες κτύπησαν τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν ενάντια στην βάρβαρη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τον εξευτελισμό των συμβόλων της αντίστασης και της θυσίας του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση που λίγες μέρες πριν ξεπούλησε όλη την δημόσια περιουσία στους δανειστές μεταχειρίζεται όλο και πιο συχνά αστυνομική βία για να στηρίξει την πολιτική της. Την ίδια ώρα κοροϊδεύει τον κόσμο με κατόπιν εορτής εντολές για μη χρήση χημικών σε διαδηλώσεις εργαζομένων. Η καταστολή θα παραμείνει και θα ενταθεί, καθώς η κυβέρνηση κλιμακώνει την αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική. Το εργατικό – λαϊκό κίνημα διεκδικεί κατάργηση των ΜΑΤ και να μην υπάρχει αστυνομία στις διαδηλώσεις, όχι αστυνομική βία με ...ανθρώπινο πρόσωπο.

Η καταστολή και η κοροϊδία έχουν κοντά ποδάρια.

Η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το νέο γύρο των αγώνων πιο γρήγορα από ότι λογαριάζει. Ο κόσμος της δουλειάς δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

syntaxiouxoi dakrygona

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 18:15

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.