Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 12:11

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων: Χρυσή Αυγή, αστυνομία, κυβέρνηση, «μια φωνή και μια γροθιά»!

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ιωάννινα 22-02-2017

Χρυσή Αυγή, αστυνομία, κυβέρνηση, «μια φωνή και μια γροθιά»!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη χθεσινή βίαιη επίθεση της αστυνομίας, τον ξυλοδαρμό αντιφασιστών διαδηλωτών που οδήγησε στο σοβαρό τραυματισμό τ τουλάχιστον ενός ανθρώπου.

Η ΕΛΑΣ, σε πλήρη σύμπλευση με τη δολοφονική, ναζιστική Χρυσή Αυγή, με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να παρακάθονται με τους υπόδικους ναζί, έγινε η αιχμή του δόρατος, ενός συστήματος που επιτίθεται με κάθε τρόπο πλέον στο λαό.

Αρνήθηκαν στους εργαζόμενους της Spider να κάνουν πορεία, προστατεύοντας τα κατακάθια της ανθρώπινης ιστορίας .

Δίπλα τους, χαμογελαστοί οι βουλευτές του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να ντρέπονται , είχαν το θράσος να κάνουν και δηλώσεις «καταγγελίας» αργότερα. Διάλεξαν όλοι τους πλευρά σήμερα.

Πίσω από την αστυνομία, πλάι στους ναζί, με τη«θεσμική» τους δικαιολογία και απέναντι στους εργαζόμενους και στη νεολαία, στουςαπεργούς που ζητάνε δικαίωση και αγωνίζονται για τη ζωή τους, στους αντιφασίστες που δέρνονται στυγνά.

Διάλεξαν τη λάθος πλευρά!

Να το γνωρίζουν αυτό!

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.

Να «ξηλωθεί» άμεσα η ηγεσία της αστυνομίας.

Ούτε στεφάνι, ούτε γιορτή, ούτε σπιθαμή γης στους ναζί!

http://antarsya.gr/node/4195

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 18:28

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.