Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 00:08

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Νίκη στον αγώνα των συμβασιούχων !

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Νίκη στον αγώνα των συμβασιούχων!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χαιρετίζει την μεγάλη κινητοποίηση των εργαζόμενων και των συμβασιούχων των ΟΤΑ.

Καταγγέλλει την αστυνομική βία που χρησιμοποίησε για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ενάντια στην απόλυτα δικαιολογημένη οργή των διαδηλωτών για τις ζωές τους που καταστρέφονται, για τον συνειδητό εμπαιγμό και την χυδαία κυβερνητική κοροϊδία.

Η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από τον απαράδεκτη απόφαση του Ελεγκτικού για να υλοποιήσει την μνημονιακή της δέσμευση για χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο!!

Για να ξηλώσει τις δημόσιες υπηρεσίες και να τις παραδώσει εδώ και τώρα στους εργολάβους που καραδοκούν!

Υλοποιεί αδίστακτα την πιο βάρβαρη πολιτική θυσιάζοντας χιλιάδες εργαζόμενους στον βωμό της ΕΕ, του κεφαλαίου, της καπιταλιστικής "ανάπτυξης" που αναγγέλλει χαμογελαστά ο πρωθυπουργός την ώρα που στέλνει στην φτώχεια εκατομμύρια εργαζόμενους και στον καιάδα τους συμβασιούχους.

 

Ο αγώνας των συμβασιούχων πρέπει να κλιμακωθεί και στους ΟΤΑ και σε όλο το δημόσιο, καθώς πλέον κινδυνεύουν όλοι!! Η υπεράσπιση της σταθερής δουλειάς και των δημόσιων αγαθών είναι θέμα όλης της κοινωνίας, όλων των εργαζόμενων.

 

Ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης, των μνημονίων, των ιδιωτικοποιήσεων, της φτώχειας.

Να γίνουν όλοι τώρα αορίστου χρόνου με νομοθετική ρύθμιση!

Κανένας απλήρωτος!

Υπερασπίζουμε τα δημόσια αγαθά.

 

Νίκη στον αγώνα των συμβασιούχων.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:03

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.