Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 10:13

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλει την επίθεση των ΜΑΤ, με δακρυγόνα και χημικά, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ για την επίσκεψη Μακρόν.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλει την επίθεση των ΜΑΤ, με δακρυγόνα και χημικά, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ για την επίσκεψη Μακρόν.

Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση του ύστερα από την απαγόρευση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας προχώρησαν και στην καταστολή όσων αρνήθηκαν να υπακούσουν στις απαγορεύσεις και συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν.

Επίσης, έκλεισαν το δρόμο και απαγόρευσαν την πορεία προς το Σύνταγμα, σε διαδηλωτές της Λαϊκής Αντίστασης και του ΕΕΚ.

Η πολυδιαφημιζόμενη επίσκεψη Μακρόν έχει ανάγκη τις αντιδημοκρατικές απαγορεύσεις και τα ΜΑΤ για να μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Αν η κυβέρνηση νομίζει ότι έτσι θα ξεμπερδέψει με το κίνημα είναι βαθιά νυχτωμένη. Το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται.

Και στην Ελλάδα και στην Γαλλία θα μας βρίσκουν μπροστά τους.

Ξεκινάμε το Σάββατο με τη διαδήλωση στη ΔΕΘ και συνεχίζουμε για ένα καυτό απεργιακό αγωνιστικό φθινόπωρο ενάντια στη τρίτη αξιολόγηση.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:30

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.