Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 11:09

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Δελτίο Τύπου για την έκβαση της δίκης του Μ.Ν.

Σε μια δίκη που κράτησε 4 ώρες, βγήκε απόφαση αθώωσης του συντρόφου Μ.Ν. με απαλλαγή και από τις δύο χαλκευμένες κατηγορίες, όπως αποδείχθηκε και από την ακροαματική διαδικασία. Δεκάδες σύντροφοι- συναγωνιστές βρέθηκαν μαζικά έξω απ τις κλειστές πόρτες του δικαστηρίου ανηλίκων σε αλληλεγγύη στον σύντροφο. Οι απανωτές αντιφάσεις των αστυνομικών μαρτύρων κατηγορίας (που κατά παράβαση δεν έχουν παραπεμφθεί σε δίκη οι ίδιοι) δεν μπορούσαν ούτε κατ επίφαση να αποκρύψουν την στοχοποίηση και τoν άγριο ξυλοδαρμό των συντρόφων διαδηλωτών, δεν μπόρεσαν ούτε προσχηματικά να αποκρύψουν την αληθινή σκοπιμότητα της καταστολής, την τρομοκράτηση του λαού και την αυταρχικοποίηση του κράτους σε πολιτικές συγκυρίες βαθιάς απονομιμοποίησης της πολιτικής των κυβερνήσεων του.

Συνεχίζουμε σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ να  απαντάμε σε "ενέδρες" και επιθέσεις του κρατικού μηχανισμού βαδίζοντας τον δρόμο του αγώνα μέχρι το τέλος, μέχρι την χειραφέτηση του Λαού και το σπάσιμο των αλυσίδων κυβέρνησης- ΕΕ- κεφαλαίου και της εξουσίας τους. Επόμενο ραντεβού η δίκη του συντρόφου Γιάννη Ν. στις 29/11 , μέχρι την κατάρρευση όλων των κατηγοριών που του αποδίδονται για την ίδια υπόθεση και την αθώωσή του.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:44

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.