Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 10:28

ΤΕ ΑΝΤΑΡΥΣΑ Καλλιθέας: Έξω οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής από την Καλλιθέα

ΤΕ ΑΝΤΑΡΥΣΑ Καλλιθέας

Έξω οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής από την Καλλιθέα

Η φασίστες της Χρυσής Αυγής για μια ακόμα φορά έχουν το θράσος να προσπαθήσουν να εμφανιστούν στην Καλλιθέα και να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Η πρόκληση αυτή δεν θα περάσει.

Οι δολοφόνοι του Σαχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα έχουν δείξει και στην Καλλιθέα το πραγματικό τους πρόσωπο στο παρελθόν: μαχαιρώματα και ξυλοδαρμοί μεταναστών, αγωνιστών, νεολαίων της Καλλιθέας. Επιθέσεις ταγμάτων εφόδου στην πλατεία και πυρπολήσεις σπιτιών μεταναστών και λατρευτικών χώρων Μουσουλμάνων συμπολιτών μας. Προσπάθεια επιβολής κλίματος φασιστικής βίας και τρομοκρατίας, την περίοδο 2011-2012.

Απέναντι στη δολοφονική τους δράση όμως, το μαζικό, λαϊκό αντιφασιστικό κίνημα της Καλλιθέας έδωσε την απάντηση που χρειαζόταν. Έλληνες και μετανάστες κατεβήκαμε στους δρόμους της πόλης μας και διώξαμε τα φασιστικά αποβράσματα.

Για ακόμα μια φορά, λέμε «δεν θα περάσουν»! Η δολοφονική οργάνωση που δικάζεται για τα εγκλήματά της, δεν μπορεί να παρουσιάζεται σαν άλλη μια «δημοτική παράταξη» και να διεκδικεί μάλιστα να συμμετάσχει στους εορτασμούς της ημέρας που για τον λαό συμβολίζει την πάλη ενάντια στον φασισμό. Οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες δεν μπορεί να εμφανίζονται σε μια περιοχή στην οποία οι πολιτικοί τους πρόγονοι δολοφονούσαν Καλλιθεώτες στη Μάχη του Μιζανίου και στο Μπλόκο της Καλλιθέας, αλλά και κυνηγήθηκαν από τον καλλιθιώτικο λαό στη Μάχη της Καλλιθέας.

Η δίκη της ΧΑ έχει αναδείξει τη φύση της ως εγκληματική οργάνωση και σε συνδυασμό με το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα έχει οδηγήσει στην απομόνωση της ΧΑ. Αυτό φάνηκε και από την αδυναμία τους να επανεμφανιστούν στις γειτονιές αλλά και από τις τελευταίες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών τους (Μίχου, Κιτσόπουλου, Ναθαναλίδη). Η ΧΑ κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια να επανεμφανιστεί όμως το κίνημα μετράει νίκες οι οποίες την έχουν απομονώσει. Απαιτούμε την καταδίκη τους και παράλληλα το άνοιγμα των πόλεων μας για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Απαιτούμε από τη δημοτική αρχή και από τις δημοτικές παρατάξεις να μην επιτρέψουν στους φασίστες να συμμετάσχουν στους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε σε κάθε μαζική αντιφασιστική δράση για να μην αφήσουμε τους φασίστες να εμφανιστούν στον πόλη μας.

Δεν θα επιτρέψουμε στους φασίστες να παρουσιαστούν με τον μανδύα της δημοτικής παράταξης, προκειμένου να προσπαθήσουν ξανά να οργανώσουν την δολοφονική τους δράση στην πόλη μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 15:44

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.