Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 13:38

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Να κλείσουν τα γραφεία-ορμητήριο επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Η επίθεση του Τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στο κοινωνικό χώρο Φαβέλα στον Πειραιά με τον τραυματισμό πέντε αγωνιστών, εκ των οποίων και η Ελευθερία Τομπατζόγλου δικηγόρος της πολιτικής αγωγής της οικογένειας του Παύλου Φύσσα στη δίκη των νεοναζί δολοφόνων, είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας των νεοναζί να ξαναβγούν στην επιφάνεια με επιδείξεις πυγμής ύστερα από το "πλυντήριο" των εθνικιστικών συλλαλητηρίων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Δεν θα τους αφήσουμε! Με μαζικές ενωτικές αντιφασιστικές κινητοποιήσεις μπορούμε να τους σταματήσουμε. Να κλείσουν τα Γραφεία - ορμητήριο της ΧΑ στο Πειραιά και να συλληφθούν οι χρυσαυγίτες που εισέβαλαν στη Φαβέλα. Να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής για να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα. Όλες και όλοι στο μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο 17 Μάρτη, στην Ομόνοια.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 14:47

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.