Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 15:17

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αμπελοκήπων: Φασιστική επιδρομή σε εκλογικά περίπτερα στην πλατεία Επταλόφου

3 ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, ομάδες 40-50 κουκουλοφόρων της Χρυσής Αυγής και του Ιερού Λόχου, υπό την προστασία στην ουσία της αστυνομίας του ΣΥΡΙΖΑ, οργάνωσε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιουλίου φασιστική επιδρομή στην πλατεία Επταλόφου και πολλά από τα εκλογικά περίπτερα που βρίσκονται εκεί. Οι φασιστικές ομάδες κατέστρεψαν το αναρτημένο προεκλογικό υλικό, κόλλησαν αυτοκόλλητα και γέμισαν την πλατεία και τους γύρω δρόμους με τρικάκια με αντιπροσφυγικό και εθνικιστικό περιεχόμενο. Ιδιαίτερο ήταν το μένος τους για το περίπτερο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., όπου όχι μόνο έσκισαν τις αφίσες και έκλεψαν τη σημαία μας αλλά έβαψαν πάνω στο περίπτερο και το αποκρουστικό ναζιστικό σύμβολό τους (στόχος).

Την επιδρομή των φασιστικών ορδών δεν εμπόδισε στο παραμικρό η παρουσία διμοιρίας των ΜΑΤ, ασφαλιτών και πολλών μοτοσυκλετιστών της ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικές δυνάμεις, όπως συνηθίζεται όλα αυτα τα χρόνια, επέτρεψαν στους φασίστες να καταστρέψουν το προεκλογικό υλικό κι να βεβηλώσουν τα περίπτερα αριστερών οργανώσεων, αυτοπεριοριζόμενες στο ρόλο της προστασίας του περιπτέρου και των παρακείμενων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ...

Η Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αμπελοκήπων και τα μέλη της (που πολλές φορές έχουμε γίνει αποδέκτες φασιστικών απειλών) δηλώνουμε για άλλη μια φορά "παρών" στον ασταμάτητο αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό αγώνα και δεσμευόμαστε, μαζί με τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής, τείχος να στήσουμε απροσπέλαστο στην προσπάθεια των φασιστικών συμμοριών να διεισδύσουν και να χύσουν το δηλητήριό τους στη γειτονιά μας.
 

Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αμπελοκήπων

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 20:25

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.