Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 19:03

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Γαργαλιάνων - Κυπαρισσίας - Φιλιατρών: Καμιά ανοχή στους φασίστες

Οι σύχρονοι Περρωτήδες (Περρωτής: Νομάρχης Μεσσηνίας κατά τη διάρκεια της Κατοχής – φασίστας, συνεργάτης των Γερμανών) και οι τραμπούκοι τους, στις 25 Αυγούστου στην Τρίπολη κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, βιαιοπράγησαν επάνω στον εκλεγμένο με την Ανταρσία στο Μωριά αγωνιστή Παναγιώτη Κάτσαρη.

Η τρομοκρατία τους δεν φόβησε το σύντροφο Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης Κάτσαρης θα είναι εκεί και θα τους ξεσκεπάζει. Ταυτόχρονα δεν φόβησε και κανέναν από εμάς.

Ο φασισμός τους θα τσακιστεί, δεν θα περάσει. Η δε ανοχή του λαού στην “πλειοψηφία” του 34% με συμμετοχή ψηφισάντων 40%, μας προξενεί τον γέλωτα! Το έλλειμα δε δημοκρατίας τους είναι πασιφανές.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγωνιστή Παναγιώτη Κάτσαρη. Οι δε σύγχρονοι Περρωτήδες οδεύουν για τον Καιάδα της πολιτικής ζωής του τόπου μας.

Για δε την αδράνεια των “συντρόφων” του αριστερού κινήματος, τούτη τη χρονική στιγμή ουδέν σχόλιο.

Φιλιατρά, 27 Αυγούστου 2019

 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 20:07

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.