Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 20:37

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: Όχι στη ρατσιστική απόφαση Κυβέρνησης / ΚΥΣΕΑ

Σε μια νέα κλιμάκωση της βάρβαρης πολιτικής της προχώρησε η κυβέρνηση της ΝΔ με τα ρατσιστικά μέτρα ενάντια στους πρόσφυγες που αποφάσισε μέσω του ΚΥΣΕΑ.

Με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ καταργείται το δικαίωμα προσφυγής των προσφύγων σε δευτεροβάθμια επιτροπή  Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση προσδοκά σε μαζικές απελάσεις. Αυξάνει την καταστολή στα σύνορα με την ενεργοποίηση όλων των μηχανισμών ελέγχου που θα της επιτρέψουν να προχωράει στην άμεση, παράνομη επαναπροώθηση, πέραν όλων των διεθνών κανόνων δικαίου, πολιτική  που θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην αύξηση των δολοφονιών ανθρώπων  στα νερά του Αιγαίου ή στα περάσματα του Έβρου.

Ο νέος γύρος πολεμικών προοιωνίζει όξυνση της μετακίνησης προσφύγων και αυτό έχει αρχίσει να πραγματοποιείται. Η κυβέρνηση της ΝΔ παίρνει επάξια την θέση της δίπλα στους Σαλβίνι  Ορμπάν, Τραμπ και των υπόλοιπου ακροδεξιού και ρατσιστικού συρφετού ανά τον πλανήτη των οποίων άλλωστε απολαμβάνει την υποστήριξη και τους οποίους ενισχύει με την πολιτική της.

Η κυβέρνηση από την μια πλευρά συμφωνεί με την επιθετική πολιτική του κεφαλαίου σε όλο τον πλανήτη που οδηγεί σε πολέμους και οικονομική καταστροφή χωρών, ενώ από την άλλη διαμαρτύρεται για τα προσφυγικά κύματα. Κι ενώ «ανησυχεί» για τις «αυξημένες ροές» προσφύγων δεν αμφισβητεί στο ελάχιστο τη ρατσιστική πολιτική της ΕΕ για το προσφυγικό, που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε φυλακή προσφύγων. Έτσι συνεχίζει και κλιμακώνει την επικίνδυνη και ρατσιστική πολιτική της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, που δημιούργησε το αίσχος της Μόρια και ακολούθησε μέχρι κεραίας η προηγούμενη κυβέρνηση.  

Παλεύουμε για

-       Κατάργηση της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας. Ανοιχτά σύνορα γι α πρόσφυγες και μετανάστες.

-       Παροχή νομιμοποιητικών εγγράφων σε όλους τους πρόσφυγες και άδεια εργασίας ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τα βιοτικά τους προβλήματα.

-       Κλείσιμο των στρατοπέδων συγκέντρωσης και ελεύθερη μετακίνηση σε όλη τη χώρα, όπου επιθυμούν. Αποσυμφόρηση των νησιών και κλείσιμο της Μόριας και των άλλων κολαστηρίων .

-       Δυνατότητα να ταξιδέψουν οι πρόσφυγες σε όποια χώρα επιθυμούν, άμεση επανένωση οικογενειών.

-       Εγγραφή όλων των παιδιών στα δημόσια σχολεία.

-       Παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους όσους κατοικούν στη χώρα μας, δίνοντας ΑΜΚΑ σε κάθε αιτούντα.

  

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 20:03

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.