Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 22:33

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: Όχι άλλοι νεκροί στις Μόριες !

Η ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ και της ΕΕ είναι ένοχη για τη φωτιά στη Μόρια με τους δύο νεκρούς, μια γυναίκα και ένα παιδί. Αυτή η ρατσιστική πολιτική, που εγκαινίασε ο ΣΥΡΙΖΑ με την συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας, έχει μετατρέψει σε κολαστήριο τη ζωή χιλιάδων προσφύγων, με τα κλειστά σύνορα, τη FRONTEX, τους πνιγμούς στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, τον εγκλωβισμό στα νησιά και τα δεκάδες στρατόπεδα συγκέντρωσης σε όλη τη χώρα.

   

Την ίδια ώρα, ο Χρυσοχοϊδης στέλνει τα ΜΑΤ για να διώχνουν οικογένειες προσφύγων από τις καταλήψεις στέγης στα Εξάρχεια και να καταστείλουν τους πρόσφυγες που διαμαρτύρονται.

Η κυβέρνηση, οι Δήμαρχοι και περιφερειάρχες της ΝΔ σπέρνουν το ρατσιστικό δηλητήριο, τροφοδοτώντας ανοικτά την ακροδεξιά και τους φασίστες.

   

Το κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες μπορεί να τους σταματήσει και χρειάζεται τη συμμετοχή και συμπαράσταση όλων μας.

    

Όχι άλλες Μόριες, να κλείσουν τώρα όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στα νησιά και στην ενδοχώρα. Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες σε σπίτια και ξενοδοχεία μέσα στις πόλεις και όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία. Ανοιχτά σύνορα. Να καταργηθούν οι ρατσιστικές συμφωνίες της ΕΕ με Τουρκία και Λιβύη που έχουν μετατρέψει το Αιγαίο και τη Μεσόγειο σε υγρό τάφο χιλιάδων αθώων προσφύγων.

   

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 19:54

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.