Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 23:21

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας και Μεταμόρφωησς αποχαιρετά την συντρόφισσα Γεωργία Κόφφα.

Αποχαιρετάμε με θλίψη την συντρόφισσα Γεωργία Κόφφα που σήμερα το πρωί έχασε τη μάχη με την ασθένεια της, τον καρκίνο, σε ηλίκια μόλις 50 χρονών. Πάλεψε με αξιοπρέπεια μέχρι τελευταία στιγμή. Έφυγε από τη ζωή αγωνίστρια, όπως ήταν σε όλη της την ζωή.

Η σ. Γεωργία συμμετείχε στις γραμμές της επαναστατικής αριστεράς από την εποχή που ήταν φοιτήτρια στα Γιάννενα μέχρι το τέλος της ζωής της. Ιδρυτικό μέλος της ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις γειτονιές μας και μέλος του ΣΕΚ, δεν έπαψε να είναι στη πρώτη γραμμή και να παλέυει ακούραστα και αταλάντευτα, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές λόγω της υγείας της, για μία κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, ρατσισμό, σεξισμό και πολέμους.

Σαν καθηγήτρια, συμμετείχε ενεργά στο εκπαιδευτικό κίνημα, μέσα από το συνδικάτο της, την Γ ΕΛΜΕ Αθήνας, και σαν μέλος του δικτύου εκπαιδευτικών "Η Τάξη μας" και των Παρεμβάσεων. Πάντα δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες της, τους μπόλιαζε την αγάπη για τη ζωή και τη γνώση αλλά και την ανάγκη για αγώνα ενάντια σε όσα τους τα στερούσαν.

Με σεβασμό θα την θυμόμαστε πάντα! Θα τη θυμόμαστε στις απεργίες, στις διαδηλώσεις, στις συνελεύσεις, στις καταλήψεις, στις διαδικασίες.

Της δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα της, τον αγώνα μας, μέχρι τη νίκη!

  

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας/Ν. Χαλκηδονας, Μεταμόρφωσης

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 23:27

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.