Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 14:27

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: Σχόλιο του Γραφείο Τύπου της για τις νέες αθλιότητες του Βελόπουλου

Ο γνωστός ακροδεξιός τσαρλατάνος και αρχηγός της Ελληνικής Λύσης Κ Βελόπουλος έπιασε για άλλη μια φορά στο στόμα του την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε ένα από τα παραληρήματα που αποκαλεί τηλεοπτική εκπομπή την Δευτέρα 29 Μάρτη. Στοχοποίησε, ξανά, τον Π. Κωσταντίνου, συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ και μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ξέρασε τους μύχιους πόθους του για τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Τους μαζεύεις όλους αυτούς και τους πας στα ακατοίκητα νησιά μας, όχι εξορία  αλλά με κοινωνική εργασία».

Ο Βελόπουλος που υποτίθεται δεν «του πάνε τα πολύ ναζιστικά» δείχνει για άλλη μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτό που ενοχλεί αυτόν και όλο το φασιστικό κατακάθι που προσπαθεί να συσπειρώσει είναι το μαζικό κίνημα που έχει τσαλακώσει τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης παρά το όργιο καταστολής των μπάτσων του Χρυσοχοΐδη, οι αγώνες του αντιρατσιστικού κινήματος που συνεχίζει στο πλευρό των προσφύγων και των μεταναστών μετά την επιτυχία της κινητοποίησης της 20 Μάρτη, μέχρι να κλείσουν τα στρατόπεδα του αίσχους που νέοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους.

Ας σκούζει όσο θέλει το μαύρο δεκανίκι της δολοφονικής κυβέρνησης της ΝΔ. Ούτε αυτός ούτε η άρχουσα τάξη έχουν τη δύναμη να ανοίξουν ξερονήσια. Αντίθετα, το κίνημα θα κλείσει τα στρατόπεδα του αίσχους στα νησιά και παντού, και η εργατική τάξη ενωμένη θα στείλει στο σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας αυτόν, την κυβέρνηση του θανάτου και της φτώχειας και μαζί τους το σύστημα του κέρδους και της καταστροφής.

 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 14:30

Προσθήκη σχολίου

Το e la libertà.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό φασιστικό περιεχόμενο ή σχόλια μη σχετικά με το κείμενο.